Jump to content

Cretu' @ Indungi

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  300 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Cretu' @ Indungi

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

114 profile views
 1. Nu stiu ce s-a intamplat, dar peste noapte s-a rezolvat. (Si alte doua persoane aveau aceeasi problema, si tot asa s-a rezolvat, probabil era de la steam) Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Se poate da T/C.
 2. Eu pot intra in joc, functioneaza meniul, cand ma duc cu, cursorul in partea stanga pe meniu, se aud sunetele, singurul lucru care nu functioneaza este ecranul, nu arata nimic decat negru, asta vreau sa remediez si nu stiu cum..
 3. Am intrat astazi pe steam, si isi dadea update CS:GO-ul, dar din pacate nu s-a putut face update-ul pana la capat deoarece nu aveam prea mult spatiu pe partitia C. Astfel, am dezinstalat Steam-ul, si toate jocurile de pe el. Apoi le-am reinstalat in partitia D, unde am mult mai multa memorie libera. Dupa ce s-a insalat si cs:go-ul, am intrat in csgo, aparea cursorul pe ecran si se auzeau sunetele din meniul cs:go-ului, dar era ecranul negru, am incercat sa intru in joc cu alta rezolutie (din set launch option), dar nu a functionat. Ma gandeam ca poate stie cineva de pe aici ce as putea face in privinta acestei probleme.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.