Jump to content

alFa^

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  940 [ Donate ]

Community Reputation

2 Neutral

About alFa^

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ba tarane tu ai treaba cu netu meu ? Tu nu vezi ca o arzi in alte subiecte care n au nici o treaba cu ce se vorbeste aici? Dute si imbogateste`ti repertoriul si pe urma vino la mine sa te smecheresc putin!!
 2. razvan floroiu Amice de cand te stiu pe srv asta ai avut aere de mare impresar dar de fapt un taran obosit. Ces cu aerele astea pe tine de faci misto de toata lumea de pe srv de parca ai avea un Lamborghini parcat in curte ?? Ai luat ban pe mare dreptate, daca nu iti dadea porc iti dadeam eu permanent . "Si care` i smecheria ca vrei sa vezi ca o sa fiu sefu tau ?" Lasa harfele astea de mare impresar, ca esti un nimeni . Hai la revedere placuta.
 3. Croco taci, ca maine , poimaine iti iei admin si nu vei mai fi vocea Premium !! :)) Oricum, eu nu faceam referinta doar la Premium, eu faceam referinta in general. :)
 4. Ideea e ca daca stai spec ai 2 variante: -ori te ai dus sa fumezi o tigara sau ai nevoie de o minipauza pt ca ai 5 min ceva de facut. - ori stai spec pt ca sa vezi cine e codat pe srv in cazul in care esti admin. Asadar cei care au premium si stau cu orele pe srv spec e clar ca nu se incadreaza in nici una dintre variante. Nu conteaza ca srv e gol sau plin.
 5. Buna seara. Propun ca cei care stau spec cu orele si sunt inactvi de fiecare data sa primeasca warn sau ... Gen sunt o gramada premium care sunt tot timpul spec si n am inteles niciodata motivul.
 6. Nick: Alfa^ As dori sa fac apel la destinatorii acestui server un anumit aspect si anume ca cei care au PREMIUM profita de faptul ca au imunitate folosind tot felul de cuvinte jignitoare si deranjante la adresa anumitor participanti la joc , admini a acestui server ... Problema este ca desi se cred de neatins , chiar sunt de neatins avand in vedere ca au imunitate. Propunerea mea ar fi sa le ramana PREMIUM dar imunitatea sa le fie scoasa. Va multumesc .
 7. Nume Jucator: ZeeN Motiv: wall. Dovada: Demo la acest link ->>https://ufile.io/r3tac Mentiuni--> Demoul este cat de cat lung iar wall se observa mai bine pe finaL.
 8. S1n esti pur si simplu un nesimtit.
 9. Nume Jucator: poetuL Motiv: aim Dovada: Demo la acest link ->>https://files.fm/u/9kbxheqf
 10. Nume Jucator: rewcrew Motiv: aim Dovada: Demo la acest link ->> https://files.fm/u/hcbqmgjy
 11. Eu nu te`am vazut niciodata pe server. -> Contra.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.