Jump to content

C r Y p T 0 N

Members
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,750 [ Donate ]

Community Reputation

50 Excellent

About C r Y p T 0 N

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Facebook
  -

Recent Profile Visitors

147 profile views
 1. De acord chestiile astea ar trebui la admins only , totusi eram pe server la momentul acela si am vazut ca s a bagat peste tine avand in vedere ca tu ai anuntat . Poate atentia la chat nu e punctul forte in timp ce analizeaza un jucator dar neatentia de la poza data facuta pe alt server nu o pot justifica , asteptam adminul poate vine cu o explicatie detaliata.
 2. Pare rau sa ti zic dar din ce ai filmat tu a iesit jucatorul killz cu aim , adevarat si cfg pronoun cu wall , dar nu este vreo dovada de ip/steamid cum ca el ar fi killz. Jucator banat pe nedrept din punctul meu de vedere . pro unban.
 3. In primul rand ai facut double post , tu vechiule membru al comunitatii . In al doilea rand tu nu tragi la raspundere decizia staff-ului de a raspunde la o cerere de slot/admin . In al treilea rand este vorba de ore PE SERVER ,nu jucate pe cs pe steam . Asa ca te rog sa nu mai fii asa irascibil domnule , slot-ul si admin-ul se dau pe orele jucate pe SERVER NU PE ORELE AVUTE PE STEAM si desigur nu cand se minte , puteai simplu sa spui nu am ore dar le voi face !
 4. M am uitat pe poza , ala nu e wall concludent , poate fi o scanteie de la arma ,un bug sau vreo eroare dintr-un cfg executat care apare in consola ca SPAM cu rosu . Pentru a fi capul unui jucator e prea sus si e o dunga nu un punct astfel nu poti spune ca e wall pentru ca daca trage sus la ultima parte a liniei nu e nici pe departe cap , iar jos la primul colt e deasupra capului jucatorului cum ar veni , cand se mareste poza e neclara , eu nu presupun a fi cod . Raman la ideea ca e o scanteie de la o grenada sau arma avand in vedere ca nu e nicio informatie cum ca ar fi fost doar el in partea aia a mapei fara niciun coechipier care sa fi aruncat ceva sau sa fi tras cu arma din stanga sau din spate.
 5. Comenzile intre admini sunt interzise , lasam la decizia fondatorilor sanctiunea avand in vedere ca ar trebui sa cunoasca regulamentul.
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Nume :amMar*_* Steamid: STEAM_0:0:1447272913 Ip:39.57.35.155 Timp: permanent Motiv: wall dovada: https://www7.zippyshare.com/v/98QclHOr/file.html
 9. In galagia de acolo sa fiu sincer nu auzeai tu de unde trage =)) Asteptam si alte pareri !
 10. V as ruga sa nu va mai certati in OFF TOPIC , nu e camera de cearta . Multumesc ! Referitor la Jaguar s a decis ca ia unban la cerere ce tot atata galagie frate?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.