Jump to content

JELEU1

Members
 • Content Count

  408
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  5,200 [ Donate ]

Community Reputation

153 Excellent

1 Follower

About JELEU1

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

364 profile views
 1. Nume: Flooooo IP: 188.173.201.100 Motiv: no.wg
 2. https://imgur.com/a/FsQCCQ3 Mr.JoJo cu Marius :)))
 3. Dragalase paharele Dinainte-mi sa se puna Sa se toarne vin in ele, Pofta buna! Sa golim toti in tacere Iar cuiva vin de nu-i place Bea-atunci mai bine bere,Bea in pace! Cine-i ametit prea tare Pe sub mese sa se culce Si in zgomot de pahare,Doarma dulce! Sa nu fie vorba lunga Doara stim ce scurta-i viata Sa bem pana sa ne-ajunga,Dimineata. :)
 4. Sincer sa incep eu :))) JELEU este o pveste lunga din copilaria mea :)) cand eram mic eram inebunit dupa jeleuri :))) si le foloseam in scopuri bune si rele , gen (rau) le udam si ele deveneau lipicoase si le puneam pe scaune la copii :))) .(bun) ca erau bune de mancat :))) Astept cu nerabdare semnificatia username-ului tau ?? :) :)
 5. Doar imagini, nu link-uri catre alte pagini cu imagini.
 6. Daca ati avea o super putere care ar fi aceea ? Eu de exemplu as vrea sa ma fac invizibil :) :P

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.