Jump to content

Zecaru10

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  400 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Zecaru10

 • Rank
  Membru nou

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/ivan.andrei.31337

Recent Profile Visitors

78 profile views
 1. Nume : Ivan Andrei ★ Varsta : 20 ★ Ore jucate (Click): 24 ★ Mentionez ca am citit regulamentul (Click): ciment ★ Primele 5 numere din CNP: 19804 ★ Poti dona? Momentan nu... dar o sa pot. ps. N-am cele 30 de ore necesare dar o sa le fac. Mentionez ca am ani de experienta in adminat.
 2. ★ Nick-ul tău: Zecaru10 ★ Nick-ul adminului reclamat: Andyk567 ★ Data, ora, harta: - ★ Motivul reclamatiei: Da kick in continuu cu mesaju ca as fi banat ★ Dovadă: video-1547564763.mp4
 3. Moderator.. Nu inseamna ca e si admin?
 4. ★ Nick-ul tău: Zecaru10 ★ Nick-ul adminului reclamat: Andyk567 ★ Data, ora, harta: - ★ Motivul reclamatiei: Pedepseste pe altii pe cei care nu ataca, zombii fiind si da kick recconect cand e zm si moare. +Face block cu nemesis sa nu ajunga nimeni la prietenu lui pe motivu ca nu isi poate lua slay ca e si el admin, ★ Dovadă: 1. Aici pusese lm fara sa fie ultimul: https://www106.zippyshare.com/v/MKUXlrjU/file.html 2. Aici era modul sniper si el era zm si nu ataca, se juca si se lauda la punctulet ca a luat "shel" admin https://www106.zippyshare.com/v/FJuzmlMD/file.html 3. Aici era modul nemesis vs survivor si el facea block prietenului sau neputand astfel nimeni sa poata ajunge la el... oricum nu avea nimeni voie sa ii dea slay :) https://www106.zippyshare.com/v/eDXcmV2w/file.html ★ Alte precizări: Lipseste demo in care se vedea ca da reconnect cand era primul zm si mai avea putina viata....revin cu edit si cu demo cand o sa-l fac. Astea sunt motive pentru care el m-a avertizat si pentru care tot el m-a pedepsit...exceptandu-l pe al 3-lea.
 5. Nume: Zecaru 10 De ce vreau slot: Ore jucat: peste 10.... nu stiu exact edit: 15h
 6. Salut! Vreau si eu sa fac un server de zombii de la 0... nu am idee de nimic :)) care ma poate ajuta? Pas cu pas.. cine stie?
 7. Nickname utilizat: 2k18 Nickname acuzat: Legend IP-ul dumneavoastra (obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii): 89.122.65.100 SteamID: - Data & ora: 06.01.2019 04:00 Alti admini prezenti pe server in acel moment?: - Motiv ban (in cazul primirii unui ban): - Dovada (obligatorie, Print Screen Consola): https://www47.zippyshare.com/v/YSVJi7Ia/file.html Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?): da
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.