Jump to content

arsssx

Members
 • Content count

  234
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,600 [ Donate ]

Community Reputation

10 Good

About arsssx

 • Rank
  Membru avansat

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/adrian.arsenoiu.71

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Nick:arsssx Site:csserver freakz Nr. vot:
 4. ce dovada e asta, ca ti a dat ban ?:)) posteaza pozele pe care ti le a facut el.
 5. ce rai visezi ma ? :))) nu e vina mea ti am mai zis.. nu mut eu playerii, dupa imi fac aia reclamatie ca de ce i am mutat ca mureau intruna... asa sunt jocurile online, cei mai buni castiga... n am eu cum sa mut jucatorii dintr o echipa in alta... ca unii ies, intra altii si tot asa, ar trb sa stau sa mut toata ziua playeri dintr o echipa in alta ca se oftica x si y, pe bune ? edit: daca zic ei, muta ma, gata, i am mutat. Multi s au oferit... daca ei n au zis nimic, inseamna ca nu voiau, adv?
 6. bossule, nu mai stiu unde era Vrajitor, inainte sa il bag era la spectatori. + ca nu e vina mea ca va luati bataie, daca erau 13 vs 10, de ex, sa zicem ca mutam direct. Si nici asa ca intra playeri destul de rpd. e vina mea ca nu stiti voi sa jucati si va luati bataie ? eu cand sunt intr o echipa slaba mut d aia buni la mine ? Nu, joc si fac spume pana castig, nu comentez. Tie ti ar placea sa ai un scor bunicel si bam, mori dintr o data ca te a mutat un nebun in echipa adversa? Dar poate tie iti place furien si joci de spargi acolo ca sa ramai furien. De ce sa supar eu jucatorii si sa iasa de pe server ca iti iei tu bataie ? Imi pare rau, prietene.
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. arsssx

  Furien [Cerere slot]

  Ma refer ca nu e respectat modelul
 9. Tu asculti de parerile altora ?:)) Pe mine ma injura tot serverul ca dau slay-uri, pe buna dreptate... si tot eu sunt ala vinovat, dar nu trebuie sa te iei dupa ei... atata timp cat ai adminul bagat, inseamna ca iti faci treaba bine.
 10. arsssx

  Furien [Cerere slot]

  SI eu tot faza cu orele, titlul si ca nu scrie contact : si instagramul lui... titlul nu e ok... si ca e editata.. dar e un slot totusi, unii chiar au nevoie. Si intrebarea cu reg e ok
 11. doar o poza ti a facut ? in fine, eu nu l am vazut niciodata suspect pe baiatul asta... cand ziceau playerii [email protected] de el, ma uitam pe el si nu mi se parea nimic anormal... din oftica dau majoritatea pe [email protected] cu aim/wall, de obicei dupa ce i-au omorat :)) si pentru ce e reclamatia asta, trebuia sa faci cerere unban.
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.