Jump to content

bob patrusapte

Afiliat
 • Content count

  177
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Tokens

  1,100 [ Donate ]

bob patrusapte last won the day on January 30

bob patrusapte had the most liked content!

Community Reputation

229 Perfect

About bob patrusapte

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

342 profile views
 1. Salutare! Ultima ediție, a cărui premiu a fost o licență de Steam pentru jocul Insurgency, a fost câștigată de utilizatorul @C ᴏ s ᴍ ɪ ɴ ᴀ. Premiul acestui giveaway este o licenţă Steam pentru jocul White Noise 2 Acesta este un joc Multiplayer-Survival Horror având un review Very Positive dat de aproximativ 1.800 de jucători. Prețul acestui joc pe platformă este de 9.99 euro. Regulile sunt următoarele: * JOIN în NOUL GRUP de STEAM: https://steamcommunity.com/groups/freemixro * Reply la acest post cu un număr crescător, consecutiv, începând cu numărul 1 și cu link-ul profilului propriu de Steam cu care v-ați înscris in grupul menționat anterior (EXEMPLU: primul user va posta: 1 - cont steam, al doilea: 2 - cont steam etc.) * REACȚIE la această postare. - Licenţa se va oferi prin mesaj pe contul de Steam distribuit. - Concursul se va încheia duminică 03.03.2019 ora 22:00. - Câştigătorul va fi ales prin random.org. Mult succes! PS: În caz de câștigătorul nu a respectat cerințele, extragerea se va repeta, iar userul în cauză nu va mai putea participa la următoarele giveaway-uri organizate de mine. @JAGUAR' @Jσσsh. ▲ @BoGdaN.™ @teroristul22 @KsK @Dany- @Nikoko. @Gus @FiNNNuTzu^^ @GFA! @spaniuuk @R3b3ll!0n^ @AleAchy @Devil.ellis @Atte Lee @AjMERikk @MatrixCry @MihaiCr. @Kaz3 @AuthmE @Grinch__ @Bonzo @007 ✔ @qAleeeee @LuffY king of sea @DELiCT:x @sDk. ♔ @Jaxi @Dariusdali @cactusiNio @ZECE @Stef. @✕ Matei ✕ @ExE.aim? @Golanu :B @LΞXUAR @Arexee @*Neo* @Cyka*Blyat ☭ @Twisted* @c0dr.RELAX @shaxy @brightside @Darkness. @ma(-_-)sk @DELiCT:x @Allexa. @Ares. @KRAYZEN- @ChupaGFX @NZ .
 2. Cu plăcere! Acest giveaway s-a încheiat. Rog un moderator să dea TC! Weekend plăcut vă doresc!
 3. Bună seara. Din anumite motive sunt nevoit să închei acest giveaway mai devreme decât pe data stabilită inițial. Câştigătorul acestui giveaway este numărul 7 ... utilizatorul @C ᴏ s ᴍ ɪ ɴ ᴀ Felicitări! Îţi voi trimite licenţa prin mesaj pe contul de Steam. Aştept să postezi aici o confirmare ulterioară şi o părere/sugestie pentru un următor concurs. O seară placută! Dovada video: https://imgur.com/a/B91G9CP
 4. A fost confirmat al doilea sezon din The Haunting of Hill House.
 5. Pe motiv că IP-urile cu portul 28015 nu pot fi asociate unui DNS în această comunitate, mă simt nevoit să renunț la cerere. O zi plăcută! PS: Se poate șterge și canalul de pe TS - FREEMIX.INDUNGI.RO. Se poate da TC și la acest topic și la cel nou (AUTOMIX.INDUNGI.RO).
 6. Salut, doresc sa afiliez serverul 193.203.39.201:28015 in comunitatea Indungi Romania IP: 193.203.39.201:28015 Modul: WAR DNS dorit: AUTOMIX.INDUNGI.RO Link direct catre pagina de statistici: https://www.gametracker.com/server_info/193.203.39.201:28015/ Moderatori/Manageri doriti pe categorie:
 7. Salutare! Ultima ediție, a cărui premiu a fost o licență de Steam pentru jocul METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES, a fost câștigată de utilizatorul @Allexa. Premiul acestui giveaway este o licenţă Steam pentru jocul Insurgency. Acesta este un joc Tactical-Shooter având un review Very Positive dat de aproximativ 71.200 de jucători. Prețul acestui joc pe platformă este de 9.99 euro. Regulile sunt următoarele: * JOIN în grupul de STEAM: https://steamcommunity.com/groups/freemixindungi * Reply la acest post cu un număr crescător, consecutiv, începând cu numărul 1 și cu link-ul profilului propriu de Steam cu care v-ați înscris in grupul menționat anterior (inclusiv cei care sunt deja în grup) (EXEMPLU: primul user va posta: 1 - cont steam, al doilea: 2 - cont steam etc.) * REACȚIE la această postare. - Licenţa se va oferi prin mesaj pe contul de Steam distribuit. - Concursul se va încheia duminică 24.02.2019 ora 22:00. - Câştigătorul va fi ales prin random.org. Mult succes! PS: În caz de câștigătorul nu a respectat cerințele, extragerea se va repeta, iar userul în cauză nu va mai putea participa la următoarele giveaway-uri organizate de mine.
 8. Bună seara. Ziua de duminică a venit, iar acest giveaway a ajuns la final. Câştigătorul acestui giveaway este numărul 23 ... utilizatorul @Allexa. Felicitări! Îţi voi trimite licenţa prin mesaj pe contul de Steam. Aştept să postezi aici o confirmare ulterioară şi o părere/sugestie pentru un următor concurs. O seară placută! Dovada video: https://imgur.com/a/KimAWZW
 9. Ai alocat DNS-ul pe vechiul IP. Vechiul IP este acum al serverului serverului KNIFE.INDUNGI.RO Vreau DNS-ul FREEMIX.INDUNGI.RO pe noul IP. Adica pe acesta 193.203.39.201:28015. Coincidenta a facut ca eu sa schimb serviciul de hosting (din public in war), iar IP-ul ramas liber sa fie imediat alocat unui server care, culmea, a intrat in aceasta comunitate :) Multumesc!
 10. Am discutat cu firma de hosting și nu poate elibera funcția de ping response. Nu se poate acorda DNS-ul în lispa acesteia? ZinGuard-ul aloca automat DNS-ul serverelor chiar dacă nu răspund la ping, eroarea fiind clasificată la [Alte informații]. Mi s-ar părea puțin inutil să mai deschid un topic doar ca să beneficiez de acest lucru Mulțumesc!
 11. UP! Link direct catre pagina de statistici: https://www.gametracker.com/server_info/193.203.39.201:28015/
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.