Jump to content

Lian

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,300 [ Donate ]

Community Reputation

13 Good

About Lian

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

79 profile views
 1. Cum te numesti? Cati ani ai? -Ma numesc Iulian și am 15 ani Consideri ca ai experienta necesara? Arata-ne cateva lucrari recente. -Consider că experiența se îmbunătățește odată ce ești într-un colectiv de la care ai multe de învățat Ultimele 4 lucrări http://imgur.com/a/4IEYxXQ Cat timp petreci pe forum? -Depinde de activitățile pe care le fac pe el Doresti sa primesti si task-uri secundare precum promovarea proiectului, organizarea unor competitii impreuna cu liderii echipelor voastre etc.? -Desigur Este ceva ce ai vrea sa schimbi in cadrul acestui proiect? -Poate pe viitor daca mă voi implica mai mult îmi vor veni idei :)
 2. Ce meci frumos din Juventus si Ateltico. Ronaldo chiar si-a facut treaba :)
 3. Lian

  Untitled-1.jpg

  Ai suprapus 2 texte,nu mai fa niciodata asta,mi-a luat un minut sa inteleg ce e acolo.Puteai sa folosesti acelasi font si sa pozitieni textele diferit,in asa mod ca sa se inteleaga ambele.Puteai sa mai adaugi niste culori pentru ca dadea bine in imagine. Borderul este....ok. Oricum , continua sa muncesti ;)
 4. Lian

  thegood

  The Good :)
 5. Lian

  thegood

 6. Lian

  galaxy

 7. V2 e sexyyyy rău,culorile alea și luminile,pfoai țâțză
 8. Lian

  qubicon.jpg

 9. v1 arata asa mai medieval si imi plac chestiile medievale :)
 10. V1 simplu și frumos La aialaltă e pus textul ăla aiurea și CC nu e chiar frumix
 11. v1 pentru ca a pastrat culoarea originala a stockului v2 este foarte frumoasa doar ca culoarile sunt destul de urat vot final v1
 12. Lian

  signature8.jpg

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.