Jump to content

Tot Mort,Tot Mort

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  300 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Tot Mort,Tot Mort

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Nickname: Tot Mort,Tot Mort - Varsta:26 - Experienta amxx/cs: Am in total cam 7 ani de adminat pe 3 serv dintre care doua nu mai sunt - Ip (www.go4it.ro): - Steam-id: - Intre ce ore poti activa?:Depinde cum sunt la munca, lucrez in schimburi - Ai citit regulamentul?: Da - Cuvantul cheie: CORECT! - Ai dat like paginii noastre de facebook?: Da - Vei participa la conferintele de pe team-speak 3?: Depinde cum sunt la munca - Prezenta este obligatorie pe teamspeak pentru comunicarea mult mai usoara; POTI Da/Nu : Nu intotdeauna - Dispui de resurse financiare pentru popularea serverului?:Depinde cat , dar pot ajuta lunar cu o suma modica
 2. - Nickname: Tot Mort , Tot Mort - Nicknameul admininului acuzat:Alleecs - Ip (www.go4it.ro): 86.120.203.207" - Steam-id: - Motivul reclamatiei: I-am spus ca nu imi merge sa fac testul wg si i-am lasat si poza incarcata pe imgur , poza aratata si lui Joshua inainte sa intre el sa imi dea ban cu 2-3 ore inainte :) . Nici macar nu am apucat sa joc o runda cum ai intrat pe server direct wg :) , daca ai frustrari tinele pentru tine nu stau zilnic sa fac cerere de unban ca esti tu miez :). Daca vrei sa dai ban si crezi ca am ceva fa dracu un demo lung stai mult pe mine , porneste sunetul fa-i si poze , dar nu da ban aiurea fara sa stii sigur ca am ceva :). Am schimbat 4 feluri de cs , am oprit si antivirusul , problema e din windous, am wind. 7 cumparat cu licenta nu cred ca trebuie sa schimb wind pt un amarat de test wg :), sunt atatea modalitati de a prinde un codat :), aveti si sectiunea unde se analizeaza demo-urile , faceti un demo mai lung daca chiar exista atatea suspiciuni:). Multumesc de intelegere . - Data & ora:19:30 - Dovada (print): https://imgur.com/a/hP3jpse aici e poza arata pe server inainte sa primesc ban . daca va uitati e facuta cand am intrat pe server pentru ca stiam ca o sa mi se faca wg fiindca am vazut cand am primit unban si am vrut s afiu sigur ca imi merge pentru ca nu e prima data cand am problema asta . - Sunteti la prima reclamatie? (daca nu la a cata): Pai sunt la a 2a in 3 zile cu acelasi admin care vad ca are frustrari :) fara sa il jignesc sau ceva .
 3. - Nickname: Tot Mort , Tot Mort - Ip (www.go4it.ro) - Steam-id: - Adminul care v-a banat: Allecs - Motivul banului: Apare la reclamatii pt aim - Data & ora: - Dovada (print): - Primiti unban pe loc in cazul acceptarii cererii.: _i-am facut reclamatie pt ban si ati spus unban vad ca de cand am primity ban nu mi-a mai dat nimeni unban ?:) Se poate sa joc si eu linistit sau trebuie sa imi caut alt server ?:)
 4. Am vazut si eu acum demo-ul :) pai scuza-ma daca ala e Aim sau Silent Aim nu am ce sa mai zic...:-J n-ai cum sa dai ban pt un demo ca asta ...la cate rateuri am dat numai Aim nu e ala :)) bine ca nu a zis ca am si wall :))
 5. Nickname: Tot Mort, Tot Mort? - Nicknameul admininului acuzat: Alleecs - Ip (www.go4it.ro): 86.120.203.207 - Steam-id: - Motivul reclamatiei: "Reason: aim.pa" Nu mi-a zis decat citez : "e frumos sa joci cu aim ?" , jucam de mai bine de 2 ore pe srv , am mai fost verificat si n-am avut probleme dar se pare ca Alleecs are dovezi sper , daca nu sper sa se ia masuri . Multumesc :) - Data & ora: 20.01.2019 21:50 - Dovada (print): Dovada sa o arate el :) pentru ca el a dat presupun ca printr-un demo pe care sunt curios sa-l vad - Sunteti la prima reclamatie? (daca nu la a cata): Sunt la prima , cum am primit ban mi-am facut cont pe forumul vostru:)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.