Jump to content

Sloo

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  650 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About Sloo

 • Rank
  Membru nou
 • Birthday 11/17/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Imi place sa dorm.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sloo

  Cerere admin --> Atat

  Nume Real: Catalin Nick:Sloo Varsta(minim 16 ani): 18 ani. Contact: Discord : Sloo69 #6780 Link ore(ORE GAMETRAKER DE AICI CLICK): https://www.gametracker.com/player/sloo/89.44.246.26:27015/ Ai citit regulamentul?: Sloo Mai ai admin pe alte servere?: Normal ca nu. De ce doresti admin?: De ce doresc admin ...pai in primul rand serverul cam are nevoie de oamenii cat mai capabili si seriosi ,vreau sa ajut serverul si staff-ul cu cat pot eu de mult ,am ceva experienta in amx ,serverul a scazut dar daca suntem uniti il putem ridica foarte repede . Da ,stiu ca activitatea e foarte slaba dar o sa fac macar 2 ore pe zi zilnic sau 4 ore la 2 zile macar. Cum se da ban pe acest server?: amx_banip nume durata motiv Ai luat la cunostinta ca trebuie sa intri in fiecare zi pe forum?: Da ,oricum fac asta zilnic. Ai luat la cunostinta ca daca nu intri 3 zile la rand pe server+forum, iei remove?: Yep .
 2. Ma gandeam in felul urmator : sa se faca o pagina oficiala de facebook a serverului ,la care sa dam like/share ,iar de pe acea pagina sa se posteze zilnic un mesaj de genul : "Connect furien.indungi.ro => best server <=" ,asa poate mai aducem 2-3 playeri pe server . Revin din nou la propunerea mea de data trecuta cu 10 share-uri pe 10 grupuri ( de data asta fara o recompensa ) ,in special adminii ar trebui sa faca asta . Aici un mesaj de 2-3 randuri cu niste poze ar fi super ,din nou am mai atrage playeri pe server ! Nu vreau hate ,astept pro/contra . Ps: (Am uitat sa mentionez ,linkul de la pagina de fb sa fie trecut si pe server / discord /forum )
 3. Nick: Sloo Site: Toate Nr. vot: 7,68 ,pe css nu pot vedea.
 4. Salut ,am si eu niste propuneri ce pot ajuta la popularea serverului : 1. Sa organizezi un event care consta in reclama . Adica , cine face reclama la server pe facebook ,pe 10 grupuri diferite cu un text scris de tine , sa primeasca 100-150k xp sau depinde cat vrei tu sa dai. Stimulezi playerii sa faca reclama . 2. Sa pui mesaj pe server cu sv-ul de discord ,astfel populezi si sv-ul de discord care zic eu ca e important si el deasemenea. 3. Am observat ca nu prea se voteaza sv-ul ,ce ar fi daca ai face un event : 10 voturi pe fiecare site =50k -100k xp sau cat vrei tu. Voturile sunt importante si ele ,pentru ca daca un player scrie pe google : "sv de furien cs 1.6" o sa-i apara serverul daca are destul de multe voturi si e in top. 4. Sa organizezi un event ce consta in : fiecare player sa faca un video de minim 3-4 minute pe server pe care sa-l urce pe youtube la o calitate decenta ,iar pentru asta sa primeasca ceva xp (decizi tu) . Motivezi jucatorii sa faca reclama si pe youtube . Nu vreau hate,mi-am pus aici doar niste idei ,astept pareri cu drag !
 5. Nick: Sloo Site: Toate Nr. vot: 1,54,pe css nu pot sa vad.
 6. Nick: Sloo Site: Toate Nr. vot: 21,51 pe css nu pot sa vad.
 7. Salut ,am si eu o propunere : Pentru cei ce detin vip sau vip premium sa fie adaugate urmatoarele skinuri pe ak 47 si m4a1 ak 47 => https://www.gamemodd.com/cs/skinsweapons/ak47/1112-ak-47-redline.html m4 a1 => https://www.gamemodd.com/cs/skinsweapons/coltm4a1/1296-m4a1-laserdot.html sau https://www.gamemodd.com/cs/skinsweapons/coltm4a1/1259-colt-m4-ris-custom.html
 8. Nick: Sloo Site: Toate Nr. vot: 19,49 pe css nu pot sa vad.
 9. Nick: Sloo Site: Toate Nr. vot: 17,48 pe css nu pot sa vad.
 10. Nick: Sloo Persoana reclamata: arssx Gradul persoanei reclamate: admin 3 (cred) Motiv: Nu stiu nici eu de ce :)) Dovezi: https://imgur.com/a/3w74XeW Descriere: I-am spus ca e degeaba pentru ca erau 8-9 ct ,cativa campau ,omu vine si imi spune ca e singur si nu are cum sa se uite petoti :)) Serios?:)) . Mi-a dat gag 114 minute ( https://imgur.com/a/0P1Ojbc ) pentru ca i-am spus ca e degeaba admin . Arssx tu vrei sa-mi spui ca mi-ai dat ban pentru ca doar ti-am spus ca nu faci nimic ? Misto admini ai Myst :D
 11. Sloo

  Propunere.

  Salut ,propun sa pui niste skinuri pe ak/m4/deagle ,e prea sec in momentul de fata . Sa fie adaugat modelul urmator la cei care detin vip : https://www.gamemodd.com/cs/skinsplayers/arctic/1914-deadpool.html Propun sa fie adaugata o noua metoda de plata : prin sms. ( E si mai usor )
 12. Nick: Sloo Site: Toate Nr. vot: 8,40 ,pe css nu pot sa vad.
 13. Sloo

  [Furien] Cerere slot

  Nume real: Catalin Nick: Sloo Ore(link gametraker): https://www.gametracker.com/player/sloo/89.44.246.26:27015/ Ai citit regulamentul?: 11 Contact: Discord ==> Sloo69#6780
 14. Nick: Sloo Site: Toate Nr. vot: 1 ,31 ,pe css nu pot sa vad.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.