Jump to content

Cossty00

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  250 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Cossty00

 • Rank
  Membru nou
 1. Nickname jucator suspectat: Joshua SteamID: Demo: http://www.fileshare.ro/e3172956605 Server (obligatoriu): relax.indungi.ro Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: da Ati cautat in BLACKLIST jucatorul?: da, nu este. Alte comentarii: Asteptam Decizia !!!
 2. Fratilor,priviti cu atentie,ce sunet,cum sa auda el din tunel la scari,tinand cont ca este inceput de runda si pasi sunt peste tot,sunt multe faze inexplicabile,vedeti cum asteapta cu awp-u sa iasa Mr.z dupa cutie,o sa ziceti ca de fapr privea catre scari si a fost bulan sa iasa tocmai atunci dar nu cred,fiti atenti cum stie absolut tot,cand sa puna tinta la scari,cand lung,cum pune tinta direct stanga la iesirea din tunel si direct pe el.....nu mai zic nimic.........
 3. https://files.fm/u/e3kmzjbc https://ufile.io/fb1he https://www85.zippyshare.com/v/xG7T65G3/file.html
 4. - Nickname: Omega - Nicknameul admininului acuzat: Joshua - Ip (www.go4it.ro): - Steam-id: - Motivul reclamatiei: este codat si nu are nici o treaba cu servarul - Data & ora: 03.02.2019 17:30 - Dovada (print): http://www.girlshare.ro/3490252247.9 - Sunteti la prima reclamatie? (daca nu la a cata): Prima Priviti cu atentie si o sa intelegeti de ce s-a ajuns in situati asta.... Multumesc pentru atentie!!!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.