Jump to content

D3menT

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  330 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About D3menT

 • Rank
  Membru nou
 1. Am 4 ore si 31 de minute nu merge prtscn pe cs imi arata in poza desktopu de la leptop
 2. # Numele cu care joci: D3menT # Steam: Nu # Varsta (obligatoriu): 16 # Experienta ca admin: 4 ani # Motivul pentru care vrei sa fi admin: sa le fac playerilor o atmosfera cat mai placuta pe sv! # Esti de acord cu regulamentul?: Oops am uitat! # Poza cu orele jucate: https://www.gametracker.com/player/D3menT/89.44.246.213:27015/ # Esti dispus sa ajuti serverul cu o donatie?: o sa achizitionez Vip ! # Alte informatii: Sper sa primesc adminul stiu ca sunt nou dar am experienta in adminat !
 3. Nick: D3menT Ore (link gametracker - minim 50 ore): https://www.gametracker.com/player/D3menT/zmxp.indungi.ro:27015/ Varsta (poza cu primele 6 cifre din CNP): aproape 16 (503041) De ce doresti Helper?: Sa le fac playerilor o atmosfera cat mai buna pe server, si sa am pw pe cont Cu ce vei ajuta server-ul daca primesti aceasta functie?: Cu ori ce este necesar ,impus de fondatori, si ce impune regulamentul adminilor Cate ore / zi te joci pe server? (nu afk / spec): 3 ore sunt nou dar 3 ore voi sta pe sv! Ai avut tangente cu admini / playeri? Daca da, de ce?: nu Ai citit regulamentul (general si al adminilor)?: Da Stiu ca nu am orele necesare dar le voi face repede, am avut 2 sv zm , pe alte comunitati !
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.