Jump to content

AllyN.

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  350 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About AllyN.

 • Rank
  Membru nou
 • Birthday 10/11/2000

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. # Numele cu care joci: AllyN. # Steam: Da / Nu: nu # Varsta (obligatoriu): 18 # Experienta ca admin: 3 luni # Motivul pentru care vrei sa fi admin: Am avut helper si vreau up! # Esti de acord cu regulamentul?: Da # Poza cu orele jucate:https://imgur.com/a/Nei4l7a # Esti dispus sa ajuti serverul cu o donatie?: Da, oarecum # Alte informatii: Am avut helper pe sv si acum am doar slot din cauza ca am avut 3 greseli !
 2. Continutul topicului: 1. Nick-ul d-voastra :AllyN. 2. Nick-ul reclamatului :GHOST 3. Data si ora :10.03.2019 , 00:30 4. Motivul reclamatiei :Mi-a dat ban 120 min pentru ca i-am spus sa atace 5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) https://imgur.com/a/ucJABwG -Mereu cand intra pe sf face ce vrea si mereu are ceva de impartit cu mine: https://imgur.com/a/zUy5v7d , https://imgur.com/a/QwCSqVd , https://imgur.com/a/1A8sYee . -Isi ia mod-uri fara sa anunte apoi tot el e cel revoltat daca eu respect noul regulament! -Jicneste: https://imgur.com/a/HCwnKgf M-am saturat sa nu pot intra pe sv sa ma joc linistit din cauza lui. In loc sa ma cert cu el, mai bine prefer sa ies de pe sv! Nu mai vreau asta, vreau sa se ia masuri in privinta lui. Se pare ca nu sunt singurul reclamant! Multumesc frumos !!
 3. Salut. Eu nu cred ca am gresit cu nimic, am respectat regulamentul si nu am stiut ca e voie infectie la ultimul om deoarece nu mi-a spus nimeni. Imi cer scuze pentru asta dar l-am avertizat pe "buzzik" inainte de ai da ban si el a continuat sa joace fara sa imi spuna ca el stie (daca stia) ca este voie cu infectie la ultimul om ! Nu am stiut ca regulamentul a fost upladat, imi cer scuze, voi fi mai atent la amanunte!
 4. • Nume:AllyN. • Nume harta: zm_xopom_town • Link download: https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3482/ • Poze:
 5. # Numele cu care joci:AllyN. # Steam: Nu # Varsta (obligatoriu): 18 # Experienta ca admin: 6 luni # Motivul pentru care vrei sa fi admin: Sa mentin echilibru pe sv, disciplina si atmosfera intr-o stare cat mai acceptabila ! # Esti de acord cu regulamentul?: Da ca admin # Poza cu orele jucate: Am aproape 14 h, Mike a observat cate ore am! ( am sa mai fac eu o ora ) # Esti dispus sa ajuti serverul cu o donatie?: Da daca este nevoie ! # Alte informatii: Sper ca voi fi inteles !!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.