Jump to content

xDmT

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  1,850 [ Donate ]

Community Reputation

10 Good

2 Followers

About xDmT

 • Rank
  Membru
 • Birthday 06/18/1999

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Nothing

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. xDmT

  Ho Ho Ho !!!

  Ce vrea pula ta scri
 2. Aici puteti sa scrieti o urare / scrisoare unei persoane anume sau unu grup de prieteni. Acest topic e facut doar pentru a vedea ce iati scrie voi unu prieten sau prietenii , de amuzament pe scurt , topicu va ramane pana de craciun sau revelion . Sarbatori fericite tuturor !! Nu e neaparat sa respctati exemplu Trebuie ceva frumos nu cules dupa internet , inventat de voi pentru prietenu / prieteni vostri :) Exemplu : Aho , Aho , prieten bun, Care stai pe forum acum ! I-a opreste-te Din scris Si asculta ce-am de zis ! Chiar de esti cu DND... BE RIGHT BACK say DRB... Sper ca nu imi dai ignore, Ca iti spun un plugusor. N-am intrat sa te stresez, Am intrat sa iti urez. Pentru sarbatorile ce vin. Ca o fi frig , co fi ninsoare. Eu in contiunare sper , Ca pe server cand vei intra, Repede vei dona. Cu reducerile la vip... Noi repede te-am convins. Pentru mosu cel vestit.. Cine sa fie oare el.. Nea Bandit. El e putin cam suparat, Mereu bani de boost sa saturat Nea Bandit sa suparat, El online n-mai intrat De fifa sa apucat, Iar alti bani a tot mai dat, Pentru boosturi saptamanele,.. Buzunarul in doare in contiunare. Lasa prieten bun ca anu care vine... Vei iesi un pic mai bine, eu pentru sarbatori iti voi ura Fericire , bucurie , bani de boost in continuare ... by xDmT
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. Multumesc tuturor pentru participare sper ca la urmatoru concurs sa fiti mai multi :)) Pana la urma fiecare concrus are cate un castigator iar aceia sunt ; 1) Team Five 2) Criss 3) CaTTa Toti participanti for primi 2k pentru participare sper sa va vedem in continare pe server si activi la urmatoarele concursuri pe care le vom face impreuna ! :))
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Fi mai calm in vitor, nu te mai lasa condus de furie... Pro
 9. Mulțumesc tuturor pentru participare si pentru toate urările voastre :)). Concursu se va inchide astăzi la ora 20;00 Daca mai e cineva care vrea sa participe grăbiți-vă.
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.