Jump to content

klayd1

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  310 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About klayd1

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick: Kaneky-KanOre (link gametracker - minim 50 ore): Nu stiu daca am destule pentru ca a fost o problema si cu sv..dar fac nu este problemaVarsta (poza cu primele 6 cifre din CNP): 506110De ce doresti Helper?: Pentru a ma distra in timp ce pot ajuta si server-ulCu ce vei ajuta server-ul daca primesti aceasta functie?: Nu pot sa spun ca ajut asa tare dar incerc cu tot ce am sa pot ajuta.Cate ore / zi te joci pe server? (nu afk / spec): in jur de 2 -3 ore..Ai avut tangente cu admini / playeri? Daca da, de ce?: NuAi citit regulamentul (general si al adminilor)?: da,dar trb sa ma mai uit ca nu osa pot retine tot:)
 2. Nume server: Kaneky-Kun Ore (link gametracker obligatoriu): Orele din pacate nu le am dar cu cat joc cu atata fac.. De ce doresti slot?: Pentru ca vreau sa ma distrez in timp ce stiu ca toate contribuitile la cont sunt sigure fara a intra cineva.
 3. Scuza-ma dar stiu sa fac si ti-se pare ca la 13 ani ai cnp?
 4. ★ Nick:Kaneky-Kun ★ De când jucați CS:De la varsta de 8 ani:) ★ Experiență ca Admin:2 ani e sv clasice.. si pe alte sv.. ★ Ore jucate (Click): Nu ma ore dar cu cat joc cu atat fac... ★ Menționez că am citit regulamentul:telescop ★ Vârstă (CNP Primele 7 numere obligatoriu):daca as si avea:) ★ ID Skype:nu am ★ ID Steam : Nu tiu cum fac rost de el. ★ Poți dona?(cât) :depinde.
 5. ► Nickname: Gabriel JBGO.INDUNGI.RO ► Nume real:Gabriel ► Varsta:13 ► Ati citit regulamentul:31 ► Motivul pentru care doresti admin:Casa ma distrez in timp ce ajut si sv. ► Experienta JB:Nu am mare experienta dar cu cat joc cu atat invat. ► Te-ai alaturat grupului nostru?Ai invitat toti prietenii?(obligatoriu):da... ► Te-ai abonat la canalul nostru?(obligatoriu):Din pacate nu dar osa ma abonez. ► Link GameTrackerhttps://www.gametracker.com/player/Gabriel JBGO.INDUNGI.RO/93.119.24.65:27015/ : orele imi fac probleme dar in rest.. ► Skype/Disocrd:Nu am dar imi voi face un cont de diss ► Alte precizari: .. ► Profilul steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198877060779/ ► Steamid(Il poti afla de aici https://steamidfinder.com/ ):Nu-l gasesc..
 6. Contra si alta data sa stii sa joci plus ca,cred ca o zi sa ai admin si sv se va duce de rapa.
 7. Abuz ? Am martori in special pe pro cs go
 8. Nume:Gabriel Nume în joc:Kaneky-Kan Varsta:13 Primele 7 cifre din CNP: am 13 ani.. TeamSpeak ( TS ):Nu am Experienta CS:Pot spune de 4 ani. Experienta ca Admin:2 ani pe sv normale.. Experienta pe modul Base Builder:Pai nu prea am experienta dar cu cat ma joc invat mai multe si pot sa spun ca am jucat 3 luni.. Numar ore petrecute zilnic pe Server:Sunt mai nou pe sv si nu am ore dar osa fac. Motivul pentru care dorești Admin pe BB.InDungi.Ro:Pentru a ma distra in timp ce protejez si sv. Status pe GameTracker:https://www.gametracker.rs/player/93.119.26.68:27015/Kaneky-Kan/ Ai Citit Regulamentul? ( Regulament ) :Normal ca l-am dat Cuvantul Cheie ( il gasesti Aici ) :Ban Alte precizari:Nu prea am:) sper sa ma distrez pe cinste:)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.