Jump to content

zIcaLLa*

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  300 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About zIcaLLa*

 • Rank
  Membru nou
 • Birthday 06/06/1994

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. * Nick vechi: Zicala * Nick nou : Wolf * Aceeasi parola? da Respins !!! nu ai nici o luna de cand ai admin pe acest nick. ATENTIE! - Ganditi-va bine inainte sa postati deoarece aveti dreptul la doar o schimbare pe luna ! - Aici posteaza doar cel care solicita schimbarea nick-ului si un owner pentru confirmare !
 2. I-am dat 2 ore ca nu eram sigur daca are sau nu wall. I-am facut demo: http://www.girlshare.ro/3769792879.6
 3. Citeste asta din regulament: https://imgur.com/a/bbwNlG1
 4. Posteaza te rog toata conversatia de unde a inceput discutia si ai sa vezi ca am dreptate. ms :* Ieri, respectiv astazi mi-ai spus ca am probleme mintale. Adminii online ieri au fost de acord sa ne jucam pe harta 1hp, iar eu am schimbat-o. Daca nu iti placea harta puteai sa stai spectator nu sa-mi spui mie ca am probleme mintale. Daca suferi de tine si nu poti accepta un gag de 2 minute n-am ce face si nu vad rostul acestei reclamatii pentru un gag de 2 minute ... nu ti-am dat fara motiv, ai gresit ! Respecta daca vrei sa fi respectata. Eu opresc aici discutia cu tine, lasa-i pe cei in masura sa se ocupe de asta. O zi buna !
 5. Eu n-am vazut persoane ca tine, mai esti si domnisoara... ! Pastreaza un limbaj decent pe server, te-am rugat frumos, nu e prima data cand ma jignesti ! Eu n-am probleme mintale cum crezi tu, nu ma iau de nimeni fara motiv ! Nu e prima data cand ma jignesti ! Daca cuvantul (caca turi) tie ti se pare ok mie nu mi se pare... ! Ti-am dat gag 2 minute pentru jignirile pe care mi le-ai adus, se poate vedea in logs ! Te-am rugat de 3-4 ori sa incetezi si sa-ti vezi de jocul tau !

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.