Jump to content

Oare?pensionarioi

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  150 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About Oare?pensionarioi

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick : Dre. Data si ora :16.06.2019 15:15 Nick-ul adminului de la care ai primit ban : Diamant Dovada (print consola): https://www55.zippyshare.com/v/wXJP4jV2/file.html Informatii suplimentare : Am primit direct Ban
 2. Deci sa fiu pe inteles, am descarcat cs-ul am jucat fara sa stiu 1 2 3 ....60 ore, sunt recalcitrant tocmai ca nu am stiut si ca imi place server-ul ce era de facut sa tac si sa nu mai joc pe un server care chiar e ok din punctul meu de vedere, oricum iti respect decizia!!
 3. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1728502 , nu am stiut ca al meu cs are cfg ala sincer nu stiam de alias-uri( nu stiu ce inseamna ) , nu m-as zbate asa daca eram in cunstiinta de cauza, la asta ma refeream când am cerut lamuriri sa stiu ce sa fac ! Merci fain !! O seara buna !!
 4. Nu inteleg de unde si pana unde ai dedus faptul ca folosesc coduri, as dori si alte pareri daca se poate (nr. de la alti admini ) multumesc!! Aici este demo-ul facut de rew crew, https://www59.zippyshare.com/v/UbSdsJU5/file.html !! Inca o data nu foloesesc niciun cod atat am schimbat Nick si am pus sens de 1
 5. sau ce as putea sa fac sa scap de ele :) nu de alta dar era ok serveru :)
 6. am default cfg , posteaza te rog problema :) https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1728096
 7. Nick : Oare? Data si ora :11.06.2019 14:00 Nick-ul adminului de la care ai primit ban : REW CREW Dovada (print consola): https://www99.zippyshare.com/v/zBvnkn2n/file.html Informatii suplimentare : am facut testul WG si am primit ban dupa ce l-am prezentat si a zis ca se uita (aici testul Wg //www96.zippyshare.com/v/mH3XHd1Y/file.html)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.