Jump to content

EgIpTeAnU 09

Members
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  265 [ Donate ]

Community Reputation

16 Good

About EgIpTeAnU 09

Contact Methods

 • Discord
  EgIpTeAnU#6694

Profile Information

 • Interests
  OCB

Recent Profile Visitors

360 profile views
 1. Confirm, am dat primul si totul a fost ok !
 2. Lasai man ca oamenii habar nu au ce e acela sunet si experienta! :))
 3. Baietas eu nu stiu de ce ai postat tu sau de ce m-ai acuzat de wall? Tu nu sti ce e ala sunet sau? Si in plus jos pe sv asta de luni de zile am si Owner si tu crezi ca eu imi permit sa joc cu coduri pe un server unde sunt admini si ma inteleg bine cu toti? Si cum as putea eu sa joc cu wall adica eu nam respect fata de playeri de pe sv sau fata de admini? Ok treaba ta tu ai facut cererea e tot dreptul tau dar dar in primu rand invata ce este acela un sunet si dupa acuza pe cineva ca foloseste coduri pretenas! Sall si numai bune!
 4. Castigatorul concursului de la T: Mustarcunutella. Premiul castigat: 7 zile VIP GOLD! Felicitari ! Castigatorul concursului de la CT: Ap3t!t. Premiul castigat: 7 zile VIP GOLD! Felicitari !
 5. Uite aici exempu de cerere!! Nickname utilizat: Nickname acuzat: IP-ul dumneavoastra(obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii): SteamID(numeric): Data & ora: Alti admini prezenti pe server in acel moment?: Motiv ban(in cazul primirii unui ban): Dovada(obligatorie, Print Screen Consola): Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?): COMPLETEAZA cererea dupa modelul dat altfel nu se va lua in considerare cererea ta de unban!
 6. Bai omule tu crezi ca daca mi-ai dat cap deaia ti-am dat slap? Invatati mai intai ce ii ala cs si ca ai bomba de pus si dupa faceti reclamati nu veniti ca fetele lui mama vezi doamne de ce mia dat ala slap! Ala tia dat slap fiind ca isi face datoriia de admin si nu trebuie sa astepte 30 de jucatori dupa un jucator(incepator) care sta in baza cu awp sau ak47 sau nush ce arma ca sa faca si el un frag! Asa ca mai uitate si tu putin cum se joaca cs! Si nu veni cu dinastea ca mi-ai dat cap si de ciuda ti-am dat slap,,, nu man ti-am dat slap ca stateai in baza si pazeai afk-urile si erai singuru care mai putea sa puna bomba + ca mai erau 30 de secunde si bomba era undeva la 4-5 metri de tine. Dar stai de ce sa te misti din baza ca daca vine unu care vrea sa ia afk-urile si nu faci tu frag pe el!

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.