Jump to content

PAULBOGDAN

Members

Community Reputation

0 Neutral

About PAULBOGDAN

  • Rank
    Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Cei cu 5 produse(sau mai putin): nuNick: Paul BogdanId contact: La numarul de telefon:0751807263Produse puse spre vanzare(+pret): Cont Steam 14 jocuri plus euro Truck simulator 2 cu toate dlcurile și csgo cu o 3 medalii câștigate la turneu! Eu doresc sa vând acest cont deoarece nu îl mai folosesc iar pe lângă am și mafia trei și multe alte jocuri SCUMPE!!! PREȚUL ESTE DE 125 LEI NEGOCIABIL LAS LA MINIM 100 LEI Poze produse: aici aveți : http://imgur.com/gallery/Vi1qNa2 și a doua poza: http://imgur.com/gallery/F9pGu77Metoda de plata: PaySafeCard Alte specificatii: Prețul acestui cont este de 125 lei și pot sa îl las la 100 lei!!

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.