Jump to content

e l l a

Moderators
 • Content Count

  1029
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Token(s)

  80,228 [ Donate ]

e l l a last won the day on September 18

e l l a had the most liked content!

Community Reputation

766 Perfect

About e l l a

 • Other groups GFX Designers,
  Overwatch
 • Rank
  Moderator DESIGN & OVERWATCH

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/ciobanuelenaxx

Recent Profile Visitors

4016 profile views
 1. You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Esports.indungi.ro
 2. Buna! Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele suspectului: Arkanian Mapa jucata: de_inferno32 Dupa ce am vizionat acest demo, consider ca suspectul nu foloseste niciun tip de cod. Din punctul meu de vedere, acest jucator este destul de slab...si moare aiurea rau, nu e atent nici la sunete, nici la playerii din jur. VERDICT: CLEAN. O zi buna, pa pa!
 3. Imi amintesc de o faza de cand eram mica, la varsta actuala inca nu stiu daca a fost sau nu reala... Aveam 6-7 ani, vecina noastra de la momentul respectiv era o femeie in varsta foarte batrana de care toata lumea spunea ca este vrajitoare. Imi amintesc ca era perioada ielelor (intotdeauna am fost ingrozita de aceste fapturi reale...sau nu?)[noaptea de sanziene mai exact], era foarte tarziu, ma trezisem sa beau apa, amm iesit de la mine din camera si am trecut prin camera de zi unde dupa canapea se vedea o umbra, eu credeam ca e mami care incearca sa se joace cu mine... si am inceput sa o strig: "mami, mami", umbra se facea din ce in ce mai mare si de acolo se auzea:"eu nu sunt mama ta....mama ta nu mai e", am inceput sa plang si sa tip dupa mama, creatura era oribila(pot sa jur ca am in minte imaginea ei inca, neclara...dar e)...in urma tipetelor mele a venit mama din bucatarie sa vada ce s-a intamplat...umbra a disparut brusc si am ramas doar noi doua(eu si cu...mama mea?)...i-am spus de ce eram speriata, ( la fel ca si acum, iubeam luna si stelele), am iesit putin afara sa ma linistesc cu mami, din curte o vedeam pe vecina noastra care se uita spre noi cu o farfurie cu nisip in ea plina cu lumanari aprinse... 2-3 ani mai tarziu, dupa ce a murit bunicul meu(tatal mamei mele), stateam singura pe pat cu spatele spre marginea patului, toti adultii fiind intr-o alta camera... usa camerei mele s-a deschis, si m-am prefacut ca dorm(in joaca desigur, aveam 9-10 ani cred), s-a auzzit exact tusitul bunicului meu si usa s-a inchis, 10 minute mai tarziu a venit tatal meu sa ma cheme la masa, mi-a jurat ca nu a venit nimeni in camera la mine inainte de el... Si-acum dupa atatia ani....ma gandesc cu teama la aceste intamplari, si daca au legatura una cu alta.... spoiler watermark:))))))))))

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.