Jump to content

ella. @

Assistants
 • Content Count

  829
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Token(s)

  43,048 [ Donate ]

Everything posted by ella. @

 1. ella. @

  From the album: ella portofolio;d

 2. ella. @

  From the album: ella portofolio;d

 3. ella. @

  gfx task

  :)))))) ok Ryuu.
 4. ella. @

  From the album: ella portofolio;d

 5. ella. @

  gfx task

  nici nu mi-a trecut prin cap sa se reflecte indicatorul, dar asta si pentru ca vizual (initial cel putin) el era destul de departe de apa. Din cauza luminilor, se vede ca si cum ar fi apa si la el...dar de fapt, apa am pus doar pana e uda ea(putin mai sus sa zicem, dar foarte putin). El colorat mai portocaliu, se vede altfel...si super bine, dar oboseala mea imi zicea ca e prea simplu si ce cauta un lac pe o sosea toamna?:)) si m-a trimis catre fantasy. :))) dar multumesc de parere, apreciez.
 6. ella. @

  gfx task

  eram super obosita cand am terminat-o si la sfarsit am obswervat :( dar greseala se intamplase cu multe layere in urma si mi-a fost greu sa o refac
 7. ella. @

  gfx task

  From the album: ella portofolio;d

  am pornit de la:
 8. ella. @

  From the album: ella portofolio;d

 9. Buna! Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele suspectului: <HONOR> PROTIV KORONE Mapa jucata: de_dust2 R1 -> se duce site a prin lung, face un kill, urmareste prin pereti ct-ul afk, pe care il si omoara. R2 -> se duce iar pe lung, face 2 kill-uri, urmareste unul din ct care incerca sa faca peek prin perete...il omoara cand avanseaza la elevator, urca site planteaza bomba, se duce short si-l omoara si pe ultimul ct rampa ct R3 -> se duce iar lung, din pit omoara 2 ct, planteaza bomba si moare guns din rampa R4 ->se duce iar lung, moare la iesirea din npit R5 ->se duce iiiiiiiar lung, si moare double doors. In toate rundele a avut faze suspecte, cred ca 90% kill-urile pe care le-a facut sunt suspecte. Nu am auzit pasi, dar el totusi a stiut exact pe unde sunt ei...cand sa mearga cu arma, cand sa mearga pe cutit si cand sa fie pregatit sa traga. Din punctul meu de vedere, mare wall ce are VERDICT: WALL O zi buna, pa pa!
 10. ella. @

  angel1.png

  Interesant. dar nu-s atatia ingeri aici. Ai facut o treaba buna, bravo! Pe viitor pentru manipulari cand postezi, lasa si de la ce ai pornit ca noi sa stim ce s-a schimbat in poza!
 11. ella. @

  idk

  Arata foarte bine, bravo! Imi place cum lucrezi :)
 12. ella. @

  inbound2289223158223654376.jpg

  Arata bine, dar mi se pare mie...sau e cam slaba calitatea pozei?
 13. ella. @

  Dino

  deci indungi a ucis dinozaurii...aha! good job!
 14. ella. @

  From the album: ella portofolio;d

 15. ella. @

  new

  From the album: ella portofolio;d

  friends forever poem
 16. Iti multumim ca ai apelat la noi @SilviuVs Conform verdictelor echipei OVERWATCH, raspunsul final este: CLEAN
 17. ella. @

  Animatie Morphi

  am luat-o oricum ca o gluma...am inteles, in continuare nu mi place, nici in al lui chestia verde. gj anyway

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.