Jump to content

LeMoNNN...

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  100 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About LeMoNNN...

 • Rank
  Membru
 • Birthday 05/03/1999

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/
 • Website URL
  sdad
 • Yahoo
  dsadadsa
 • Skype
  sadadsas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Si dani as dori sa analizezi demo si sa imi spui ce e in demo nu sa imi zici tu ce ti s-a parut sau ce ai crezut tu ca am, ca ti-a zis egipteanu ca am hack si sa imi zici contra unban asta nu e un motiv pentru raspunsul tau vreau sa imi zici raspunsul la demo nu ce ai visat tu.
 2. Si de WG cand se schimba harta ma scoase si incercai sa reintru iar pe sv dar era prea tarziu, ca aveam si lag sa iti fie clar ca tie trebuie sa iti zic de la mana pana la gura.
 3. Ba ce ai mancat frt ca ai anuntat o data pe [email protected] nush ce si nush cui ca nu era nmc asemanator cu numele meu si in al doilea rand Dani nu folosesc cfg, aici te inseli amarnic.
 4. Nickname utilizat: [AIM]Jackus.2EZ4ME Nickname acuzat:EgIpTeAnU. IP-ul dumneavoastra(obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii):185.162.141.149 SteamID(numeric):STEAM_0 : 0 : 424701461 Data & ora:20-10-2019 18 : 45 : 21 Alti admini prezenti pe server in acel moment?:Nu tin minte. Motiv ban(in cazul primirii unui ban): wall Dovada(obligatorie, Print Screen Consola):https://imgur.com/a/90UTzXE Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?):Nu. Hai sa fim seriosi acum de ce naiba imi dadu-si ban? Vreau dovada drug.
 5. Sa fost si o suta ca tu doar de doi codati mi-ai zis.
 6. De unde sa stiu ca poate acea programa sau ce ai tu nu se inseala ca si cum cu Nicu cand la detectat serveru cu aim no?
 7. Ba zoro daca nu intelegi probleme altora dc faci scandal frt? Tu daca nu vr sa te joci la ce ora iti zic ce iti zic ceva? e parerea lor si asta este
 8. Dovada(obligatorie, Print Screen Consola) e obligatorie man nu ai ti se respinge cererea
 9. Vrea ca cei cu IP comun sa fie debanati, ca un prieten de al meu MrDanu a fost banat si iel din cauza IP-urilor comune. Terog UNU daca se poare, multumesc.
 10. Iti zic acum. Iam zis lui UNU sa imi dea admin pe numele asta, si intr o seara panda se uita pe un jucator si daca ia nu prea se pricepe imi zicea si mie sa ma uit pe el si sa fac o parere imi zicea de mai multe ori si am primit remove. ZoRRo imi dadu un link care nu merge si imi scrie 404 not foud, iar celelalte link-uri care le dowloadam nu imi mergeau, iar cum locuiesc la sat am treburi multe, mama striga la mine sa ies afara sa o ajut ca imi scotea netu si atunci imi ceruse si ZoRRo WG-u ca sa scot pana la capat trebuia sa stau o ora sa gasesc link ul care. Acum intelegi?
 11. Nickname utilizat:Sp1K3| Nickname acuzat:EL - ZoRRo IP-ul dumneavoastra(obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii):185.162.141.149 SteamID(numeric): 1 : 2125059906 Data & ora:08-10-2019 15 : 36 : 55 Alti administrare prezenti pe server in acel moment?:Din cate tin minte Shooter; Sadam si domnu ZoRRo Motiv ban(in cazul primirii unui ban):Wall Dovada(obligatorie, Consola Print Screen):https://imgur.com/a/9Z1f7u2 Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?):Da
 12. ma-m uitat in cs sa te gasesc si nu team gasit in lista de ban nici pe atat poate ai gresit omul
 13. Poftim: http://www.mediafire.com/file/9j791cj18rpnzs5/ekp.dem/file

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.