Jump to content

renegade924

Manager Server
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  160 [ Donate ]

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About renegade924

 • Rank
  Membru nou
 • Birthday 11/15/2002

Contact Methods

 • Facebook
  facebook.com/eduardpopescu924

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

40 profile views
 1. Doresc stergerea canalului "PRIVATE", iar canalul principal "CSGO.INDUNGI.RO" sa fie editat in "CSGO.INDUNGI.RO - Always classy" Multumesc anticipat!
 2. Titlul topicului trebuie sa fie de forma [REMAKE] Nick Prenume: Nick: SteamID: IP: Am fost banat de catre: Motiv: Punctul tau de vedere (detaliat):
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. In acest topic o sa postez in detaliu fiecare Update adus servererului.
 5. Titlul topicului trebuie sa fie de forma [REMAKE] Nick Model anunt absenta (exemplu): Anunt absenta mea in perioada 15.11.2019 - 18.11.2019 Model anunt retragere (exemplu): Anunt retragerea mea din functia de Administrator a serverului
 6. Fondator renegade Alexu flawLess Strummy Less Caporal Alexander Owner + V.I.P Owner Co-Owner + V.I.P Co-Owner Administrator + V.I.P Administrator Super-Moderator + V.I.P Super-Moderator Moderator + V.I.P Moderator Helper + V.I.P Helper V.I.P
 7. Dovezile trebuie incarcate pe siteul urmator: https://zippyshare.com/ Titlul topicului trebuie sa fie de forma [REMAKE] Nick Nick jucator: Motiv: Dovada:
 8. Atentie, daca vrei sa aplici pentru gradul de admin, trebuie sa ai minim 16 ani si 20 de ore jucate pe server. Numarul de ora jucate se poate afla aici: https://www.gametracker.com/server_info/89.44.246.98:27015/top_players/ Daca numarul de telefon este prezent in cerere, iar cererea o sa fie acceptata, o sa fi adaugat in grupul de WhatsApp al adminilor. Cererea de admin se face dupa modelul de mai jos Titlul topicului trebuie sa fie de forma: [REMAKE] Nick Prenume: Nick: Varsta: SteamID: Ai mai fost admin, cunosti comenzile?: Care este cuvantul cheie?: Numar de telefon (optional):
 9. In aceasta sectiune o sa fie postate toate anunturile administrative ale serverului, cat si ale forumului.
 10. Regulament jucatori 1. Pastrati un limbaj decent 2. Reclama catre alte servere, forumuri, siteuri este strict interzisa, aceasta se pedepseste cu ban permanent. 3. Jocul este Free, dar obiectivele hartii respective trebuie indeplinite. 4. Nu se "cersesc" skinuri, cutii, chei, riscati ban pana la 120 de minute. 5. Orice problema legata de un admin din stafful nostru se posteaza la sectiunea reclamatii, folosind modelul de pe sectiune.
 11. Regulament admini 1. Este interzisa folosirea acceselor de catre mai multe persoane. 2. Nu abuzati de accesul primit. 3. Pastrati un limbaj decent fata de jucatorii serverului. 4. Nu aveti voie sa folositi amx_unban. 5. Pentru Gag Retry se sanctioneaza cu ban 10 minute. 6. Cand faceti demo unui jucator aveti grija ca acesta sa fie intre 2-5 runde. 7. Cand aplicati pentru functia de admin, la intrebarea "Care este cuvantul cheie?" o sa raspundeti cu "Am citit regulamentul fie ca am vrut, fie ca nu" 8. Nu va bateti joc de jucatorii serverului, indiferent de situatie 9. Comenzile pe alti admini sunt strict interzise. 10. Banlist obligatoriu. 11. Nu se baneaza aiurea, fara dovada, decat in cazul in care respectivul suspect are cod 100%.
 12. Adaugare accese full sectiunea CSGO REMAKE https://www.indungi.ro/forum/profile/351750-strummy/
 13. Adaugare accese full la sectiunea CSGO Remake https://www.indungi.ro/forum/profile/351748-lessfcv/
 14. Nume canal: ESL.INDUNGI.RO Adaugare sub-canal: Staff Only, Private Fondator pe canal: renegade Unique ID: yykMMciEtxlbMpQ7hMX/mUv6ndU=

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.