Jump to content

SaltRTM

Overwatch
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Tokens

  655 [ Donate ]

SaltRTM last won the day on March 24

SaltRTM had the most liked content!

Community Reputation

153 Excellent

5 Followers

About SaltRTM

 • Other groups Members
 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/saltrtmTM

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

490 profile views
 1. Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele jucatorului suspectat: Shaba Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: Aztec Runda 1 : Pleca din spawn folosind awp si incearca wall-shot prin porti avanseaza si intra folosind flash vede un inamic se retrage si se termina runda. Concluzie: Clean Runda 2 : Apara pod cu awp reusind sa faca cateva kills, suspect imi pare timpul de reactie al acestuia si cum tine tinta inainte sa iasa nu exact pe player dar in apropierea acestuia aici fiind avantajat si de spatiul ingust . Concluzie: Clean Runda 3 : Ca in runda 1 merge porti incearca un wall-shot face un kill, intra si campeaza rampa putin unde era un inamic dar se auzea vede ca ii moare un coleg si da un 1tap cu deagle. Concluzie: Clean Runda 4 : Merge pod vede 2 inamici si iese cu tinta exact pe unul din ei dar ii omoara echipa lui, se uita direct site unde erau mai multi si face 5 kills fiind toti adunati acolo nu era greu dar imi pare ca stie unde erau pozitionati , se uita dupa unul poarta care debea se vazuse coboara la apa dupa bomba si este omorat. Concluzie: Clean Runda 5-6-7 : Nu vad nimic suspect care sa merite specificat . Concluzie: Clean Concluzie Finala: Imi pare un player destul de strategic cu un stil de joc defesiv atent la echipa si se foloseste de sunet, au fost cateva faze suspecte din punctul meu de vedere dar nimic clar din care sa pot sa il acuz de ceva. Cred ca este un player cu vechime a se observa pe parcursul acestui demo ca are un movement bun pe harta, se foloseste de grenade, nu face push aiurea si verifica pozitiile. Verdict Clean!
 2. Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! Numele jucatorului suspectat: Darky Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: de_alexandra Runda 1 : Foloseste awp il aude pe acel jucator din stanga si se intoarce la el face un kill si se termina runda. Concluzie: Clean Runda 2 : Foloseste awp isi tine pozitia cand intra aia 2 se retrage din care deduc ca nu se astepta sa intre pentru ca atunci facea un pre-fire, reuseste sa ii omoare si dupa tine de bomba si il aude pe urmatorul care vine si il omoara. Concluzie: Clean Concluzie Finala: Restul din demo nu se mai face nimic, are un movement ok pe harta, nu face push aiurea, tine de pozitie din cate am vazut si toate uciderile au fost asistate de sunet, de aim nu am vazut nimic suspect si nici de wall din moment ce a fost asistat de sunet la toate uciderile si nu au fost momente de pre-fire. Probabil un player cu vechime care stie sa joace! Verdict Clean!
 3. Nume admin : MihaiZ Up/Down/Remove : Sistat Grad vechi : Moderator Grad Nou : Moderator Motiv : Probleme personale Data : 23/03/2020 Alte detalii : -
 4. Reclamatiile care nu respecta modelul dat vor fi inchise pe loc si ignorate ! Titlul: Reclamatie Nume admin Numele dvs. : Nickname : Numele adminului reclamat: Data/Ora/Harta: Motiv reclamatie : Dovezi (print sau demo) : IP-ul / STEAM ID-ul: ATENTIE! - Aveti rabdare, nu jigniti stafful deoarece reclamatia va fi respinsa. Un membru din staff va lua o decizie in cel mai scurt timp posibil.
 5. 1. Analiza rundelor Runda 1: Jucatorul pleaca din spawn si face 2 kills. Runda 2: Jucatorul pleaca din spawn folosind m4 si face 3 kills. Runda 3: Intra direct in ei si face 5 kills. Runda 4: Nimic nou face rush in ei si face 6 kills. Runda 5: Rush face 4 kills si moare. 2. Nume jucator: Ktalyn01 3. Harta: $1000$ 4. Numarul total de runde: 5 5. Numarul total al rundelor suspecte(cu momente suspecte/acuzatorii): 0, Imi pare un jucator curat care stie sa joace acest lucru combinat cu o harta mica si adversari slabuti care se adunau toti intr-un loc faceau stack acolo normal ca a intrat in ei asa, se poate vedea cand intra cativa din ei inca isi cautau arme pe jos. 6. Campeaza(d.p.d.v general): Nu 7. Face rush(daca "da" ce traiectorii are): Da face rush. 8. Care este numarul cel mai mare de fraguri obtinut: 6 9. Arma principala utilizata(tipul de pistol, de arma mare/mica, ex: Mare - m4a1, Mica UMP-5): M4 10. A fost utilizat meniul ESP: Da 11. Jucatorul apare de la inceputul demoului? Daca da, in ce zona se afla acesta: Se afla in spawn 12. Se foloseste de sunet(cand, in ce momente importante): Probabil ca da deoarece se pozitioneaza dupa sunet. 13. Se foloseste de radar(cand, in ce momente importante): Nu 14. Stilul de joc(tactic, agresiv, rabdator, moderat, camper, defensiv -- de specificat si in ce momente se observa): Agresiv (Toate rundele da rush in ei) 15. Ping/fps(normal, scazut): Normal 16. Insista pe o zona anume(in ce runda putem remarca): Nu 17. Este atent la coechipieri(cand, in ce momente importante): Nu 18. Are binduri(ex autobuy, duck): Nu 19. Decizie finala: Curat
 6. Captain Jack Sparrow i like this character i remember i watch Pirates of the Caribbean some years ago and i like it and make me laugh at some moments.
 7. Aici se vor trece toti admini impreuna cu motivul pentru care au luat up/down/remove Model : Nume admin : Up/Down/Remove : Grad vechi : Grad Nou : Motiv : Data : Alte detalii :

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.