Jump to content

Skyline'

Manager Server
 • Content count

  864
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  10 [ Donate ]

Community Reputation

194 Excellent

3 Followers

About Skyline'

 • Rank
  Respectat
 • Birthday 01/20/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2001 profile views
 1. Pe mine nu ma priveste aspectul de care te plangi tu la reclamatia mea adresata voua si cu atat mai mult mi se rupe de alea 4 randuri pe care te-ai obosit sa le scrii neavand nicio legatura cu subiectul propriu-zis. Eu v-am atras atentia ca devine penibil de rusinos ceea ce faceti. 

  Dar nu serverul vostru este penibil, VOI SUNTETI. 

  1. Show previous comments  10 more
  2. WANNA.

   WANNA.

   Eu v-am dat posibilitatea sa explicati legatura, dar din pacate colegul vostru Tsuby a preferat sa stea cu "pixul" in gura prin privat si sa ofere niste reply-uri demne de tot ca-ca-tul la reclamatia aferenta, ca mai apoi sa o puna pe hidden. 

   Zic sa incheiem ca asa stam pana maine sa ne contrazicem si tot nu ajungem la un consens. 

  3. Skyline'

   Skyline'

   Ok. Am spus ceea ce aveam de spus, daca m-ai fi cunoscut in alte ipostaze poate ai fi avut alta parere despre mine si poate ai fi avut incredere in ceea ce gandesc, in ceea ce spun si in ceea ce fac. Nu imi insusesc ceea ce ai vorbit cu tsuby in particular si "gustul" lasat de conversatia ta cu el. Suntem diferiti, gandim si reactionam diferit, dar ceea ce ne leaga e pasiunea pentru jocul asta, corectitudinea in a lua deciziile grele si prietenia pe care o pot lega 4 oameni diferiti ca si caractere, dar cu scopul comun. Nu voi vorbi in numele nimanui, vorbesc doar in nume propriu acum. Chiar imi pare rau ca s-a ajuns la situatia asta si la confuzia cauzata de ca-ca-tul asta. Imi cer scuze. Si cum ai spus si tu mai devreme, vom pune punct aici subiectului acesta. Sa ai o seara cat mai frumoasa!

  4. WANNA.

   WANNA.

   La fel! Sper ca pe viitor sa nu mai fim nevoiti sa abordam subiecte de genul.

 2. Daca mai vrei unban imi lasi ipul in privat. T/C
 3. Ai timp pana maine sa pui linkul cu cele 5 poze. Banuiesc ca stii sa folosesti internetul, nu ar fii rau sa faci cumva si sa inveti sa uploadezi niste amarate de poze. In caz contrar, banul ramane.
 4. Acceptat. Trimite msj in privat paginii de fb al serverului cu nick, parola si linkul de la aceasta cerere. T / C
 5. Acceptat. Trimite msj in privat paginii de fb al serverului cu nick, parola si linkul de la aceasta cerere. T / C
 6. Pro, oricine merita si o a doua sansa, trecutul este trecut, conteaza prezentul.
 7. ACCEPTAT Lasa mesaj in privat paginii de fb al serverului cu nickul, parola si linkul de la aceasta cerere pt acces. T / C
 8. Din cate stiu powah are admin, corect? Deci chit ca Richard reusea sau nu sa faca demoul, nu trebuia sa ii dea ban pana ce stafful nu viziona demoul si nu lua o decizie in ceea ce il priveste. Las topicul deschis pentru a putea si Richard sa ne lase un punct de vedere asupra acestei situatii.
 9. Vizionez demoul cand ma intorc acasa si revin cu decizia Wall se vede de la o posta ca nu are. Aim la fel, gloantele i se duc normal, nu exista nici macar o miscare ciudata cand trage. Recoil la fel, are si se observa cel mai usor la primul hs pe care il da in runda 2 pe mid, gloantele i se duc normal "in sus" atunci cand tine apasat. Pentru restul fragurilor, trage rapid foc cu foc ca sa controleze recoilu la arma, lucru care este usor de auzit cu castile pe urechi. Cine are dubii privind aim/silent.aim atunci cand urmareste un demo il rog sa foloseasca comanda host_framerate 0.001 in timpul vizionarii, ca sa observe cu incetinitorul felul in care un om misca tinta, felul in care i se comporta tinta atunci cand trage si felul in care i se duc gloantele. UNBANNED + T/C
 10. Consider ca a trecut mai mult decat suficient timp in care sa isi lase adminii parerea. Din cauza ca eu nu pot descarca demoul de pe girlshare si din cauza ca nimeni nu a dat reply pana acum cu o parere doresc sa urce cineva demoul pe alt site (fileshare daca se poate) ca sa il pot vedea si eu. Daca pana maine nu urca nimeni linkul, jucatorul primeste unban. L.E. UNBANNED + T/C
 11. There are 2 posibilities: 1 You got the ban on another server and you posted wrong the unban request here (advice - use the unban model and complete the informations required in it. If you don't do that, the request will be automaticaly closed) 2 You got banned on ower server but the ss uploaded here are from a different server. In both cases, i wait your reply until i take a decision. You have available 24 hours, starting from now, to be more specific and complete the missing informations. After that, i will close this topic.
 12. Unbanned. De data asta o sa trec cu vederea pt ca plec de la premisa ca a fost o neatentie din partea ei, nu o rea intentie. Dar data viitoare nu voi fii atat de indulgent. T/C
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.