Jump to content

inlovecs

Manager Server
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  300 [ Donate ]

Community Reputation

11 Good

5 Followers

About inlovecs

 • Other groups Manager CS:GO,
  Members
 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

215 profile views
 1. 1. Am facut-o putin mai slaba, sa aterizeze mai repede. Totusi e useful parasuta si nu, nu scot fall damage deoarece e iar abuz mult. 2. Am pus 4k si 0.39 speed. 3. Am pus Zombie Bullet proof cu 3k viata si poate fi omorat cu pistolu si knife. La lvl 4 am inlocuit Camouflage cu Husk Zombie.
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Acceptat, imi lasi mesaj pe discord inlovecs#8801
 8. Daca faci 600 minute (10 ore intr-o saptamana) iti oferim 15.000 de XP! Acest topic va fi facut saptamanal - in fiecare luni. Poti face cererea chiar daca inca nu ai facut cele 10 ore INCA,urmand sa le faci -> pentru a evita situatia in care nu te-ai inscris dar orele le-ai facut. Model : Nume: Link Gametracker: Link-ul gametracker unde puteti afla cate ore aveti : https://www.gametracker.com/server_info/195.178.103.61:27015/top_players/
 9. Model la survivor nu bag, pe harti ma uit si va anunt ce bag.
 10. Am mai rasp la aceasta propunere, nu ne ajuta cu nimic.
 11. 1. Nu, se face abuz in draci de asta s-a si pus limita pe multe lucruri. 2. Sunt 13 moduri si sunt ok, nu mai bag, e plinut oricum serverul. 3. Nu am cum sa fac asta, pana la urma teleportul reprezinta o modalitate de a scapa de multe clase de ZM. Clasele de ZM sunt mai op decat oamenii deoarece au skillurile, oamenii compenseaza prin extra-iteme. 4. Sunt destule skinuri la zombie, 24 + aproape 20 de maini, e plin sv. Clasele alea nu primesc skinuri oricum ca tre sa le dau din mod si ala e skin separat. 5. Nu cred ca vrei, arma aia da 5 damage. 6. Am rezolvat parasuta. 7. Nu, de aia e o ierarhie a gradelor, de ce sa mai faci up la n2 daca oricum ai aceleasi comenzi ca inainte? Plus de asta, tre sa ai o anumita vechime pt a primi astfel de comenzi de care se pot abuza extrem de usor. Cum e banul, care nu e la helper ci la N3 care se ia dupa o luna. 8. Evident ca dispare, nu ai ce sa faci. Odata ce-l mai cumperi o data il anuleaza pe primul, e ieftin oricum pentru voi. E pus in cutii pt astia incepatori care nu-si permit sa dea credite, voi puteti.
 12. Nu, oricum se observa clar la scor cine sta spec si cine nu. Si chiar daca ia admin, nu se accepta statul spec si e dat afara imediat, deci nu merge schema. In cazu in care e full sv si stau astia spec, le puteti da kick.
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.