Jump to content

SPARTAN22

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  695 [ Donate ]

Community Reputation

12 Good

About SPARTAN22

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. Oricat as fi de acord cu colegii mei, ai o cerere facuta si respinsa, iar perioada minima de asteptare intre cereri nu a trecut, adica 2 saptamani. Nu ma bag in faza cu serverele, este doar intre tine si owner. Chiar mi-as fi dorit sa faci parte din staff, dar sunt niste reguli care trebuiesc respectate. Momentan CONTRA din partea mea.
 3. Nu mi se pare nimic suspect. Faza din tunel cu smoke ul a fost bulan, tinta nu era pe el, s-a miscat cand a tras cu awp si l-a omorat la bulan. In rest absolut nimic suspect. Vei primi unban. Chiar este un jucator bun, asta nu inseamna ca are cod. T/C!
 4. ATENTIE! - Cererea trebuie facuta in maximum 7 zile de la data acordarii banului. Daca depaseste acest termen, cererea nu va fi luata in considerare si va fi automat respinsa. Nexus nu mai face parte din staff de cel putin 2 spatamani. Cerere respinsa! T/C.
 5. MARE PRO de la mine. E activ, stie jocul, are experienta.
 6. Ai fost banat de catre anticheat-ul serverului. Cerere respinsa. T/C

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.