Jump to content

DeVL1^_^

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  115 [ Donate ]

Community Reputation

6 Neutral

About DeVL1^_^

 • Rank
  Membru nou

Profile Information

 • Interests

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Si oricum nu mai ai argumente th3fla? Adu dovezile cum ca faceam frate daca tot ai dus o pana la capat.
 2. Ca oricum daniel nu era pe server in acel moment cand mi ai dat ban.
 3. Asta-i alta harta baietas.Se vede ca iara minti!Pacat ca n-am facut ss cand eram.Mare pacat! Ai facut ss ul dupa ce mi ai dat ban!Nu veni cu dovezi de astea incultule.
 4. Si + nu inteleg ura asta pe care o ai tu.Fac un simplu multi-jump si tu imi zici ca am bhop? Sa stii ca mistocariile astea nu merg pe mine prietene acesta este primul scan de cand eram pe server nu poti mintui lumea pana la sfarsit!
 5. Dupa ce s-a schimbat ba am intrat dupa ce sa intri si tu.Nu ma poti mintui ca n am fost.İncerci s-o dai bine dar iti iese prost!
 6. Nume server:Ze.İndungi.ro Ip:79.112.15.106 SteamID:STEAM_1:0:432955661 Adminul care ti-a dat ban?:th3fla Cand ai primit banul?:İn jurul orei 10 Ce admini au mai fost on?:Niciunul Motiv (pentru care ai primit ban):Bhop Dovada (poza consola care contine informatiile ban-ului):https://i.imgur.com/OdkHcib.jpg Mai ai ceva de spus?:(Optional):Pe mapa ze_italy th3fla m-a dat pe spec si mi-a zis sa-i dau wg ca cica ma suspecteaza de bhop.S-a dat votemap si se schimbase harta fix cand scan-ul era la 94%.S-a schimbat si m-am dat pe spectate ca a zis sa nu ies,si n-am iesit,am fost spectate.Nu cred ca a vazut si mi-a dat ban chiar daca eram acolo!Las aici wg-ul sa se uite-https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2089574 (Ps:Daca la tine inseamna multi-jump bhop atunci e clar...)

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.