Jump to content

Arrow44

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  610 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Arrow44

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, Propun sa se adauge in regulament urmatoarele reguli: 1. Daca zombie si oamenii sunt in elicopter (vapor, barca, masina etc.) si toti ceilalti care nu sunt au murit pentru ca s-a terminat harta, oamenii vor primi slay daca nu au dat zombie jos din elicopter. 2. Sa se adauge cate secunde ai voie ca om sa faci defense.
 2. Imi cer scuze, am formulat gresit la propunerea 6 si nu mai pot edita: 6. In schimbul propunerii 1, toti jucatorii sa aiba grenade HE default, care explodeaza, iar actuala grenada HE sa fie inlocuita cu grenada Smoke
 3. Nick-ul tau: ArrowPropunerea ta: in descriereDescriere: 1. Grenada frost (care ingheata), la inceputul unei runde, sa primeasca doar jucatorii VIP (asta pentru ca toata lumea are grenada frost si de cele mai multe ori, asta e cauza principala pentru care oamenii castiga si nu sunt balansate sansele HUMANS - ZOMBIE, mai ales pe hartile mici); in felul asta, jocul e mai incitant si VIP-ul mai atractiv 2. Propunerea 1 are o consecinta, asa ca timpul pana cand zombie sa fie lasati sa infecteze sa fie de 15 secunde dupa ce oamenii isi aleg armele la inceputul rundei 3. Sa se adauge parasuta pentru oameni si zombie ca o consecinta la propunerile 1 & 2 4. Sa se adauge comanda "/shop" pentru toti jucatorii (si Humans si Zombie); asta pentru ca multi jucatori sunt obisnuiti cu bindul (ca mine) 5. Sa se organizeze eventuri de VIP pentru jucatori (de exemplu sa se creeze o mapa speciala OX, ca in jocul Metin2 si sa se adreseze intrebari jucatorilor cu privire la server si jocul Counter-Strike. Jucatorul care sta pe patratul care corespunde raspunsului corect la intrebare va ramane in joc pana la final, iar castigatorul va primi VIP pentru o anumita perioada, dupa preferinta fondatorului).Link Download: -Poze ( Daca este cazul ): - Multumesc si scuze daca s-au mai discutat anterior propunerile mele, nu m-am uitat in celalalte topicuri. //LATER EDIT: 6. In schimbul propunerii 1, toti jucatorii sa aiba grenade HE default, care explodeaza, iar grenada Smoke sa fie inlocuita de grenada actuala HE care creeaza un camp care arde zombie 7. Avand in vedere propunerile 1, 2, 3 si 6 se pot pune toate modurile la grenade (proximity, satchel charge)
 4. Arata pe cine am injurat eu de meritam gag, spune data si ora sa vada shakur in logo-uri Si nu o mai da la intors, ai injurat si punct, nu conteaza, ce ar fi sa injure toata lumea la caterinca pe server?
 5. Acum am vazut mai bine ca eu l-am infectat si m-a injurat dupa :)) asta da exemplu de admin "Arrow killed Al3x with a headshot from infection" Am vazut ca este in caterinca cu cativa jucatori, dar asta nu inseamna ca trebuie sa isi permita "glume" folosind cuvinte ca p*la cu toata lumea. In primul rand nu e adecvat pentru un admin sa scrie asa ceva pe chat.
 6. Nume: ArrowNume admin: Al3xMotiv: imi da slay degeaba (eram numai eu ca zombie si el ca human in elicopter si mi-a dat slay pe motiv ca eram zombie) si injura jucatorii pentru ca a fost infectatDovada: Demo cand imi da slay - http://www.girlshare.ro/3769876992.2 Poza cu injuratura - https://imgur.com/a/UMs7FDVData/Ora: 26-03-2020, orele 14:00-14:30Aveti ceva de adaugat?: nu am nimic cu el si nu e vorba de un slay, dar zic si eu, luand-o logic, daca zombie ajunge in elicopter, nu inseamna ca i-a batut pe oameni? Sau oamenii i-au batut pe zombie? De ce sa primesc eu slay? Si ce exemplu da el la jucatorii normali daca injura cand este infectat (vedeti poza)? Eu de ce nu pot sa ii injur pe altii daca ma infecteaza si el poate? Am facut demo-ul pentru ca am presimtit ca e posibil sa abuzeze si asa a fost. Eu am reusit sa il infectez si dupa am primit slay. Asta mi se pare abuz....

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.