Jump to content

Rafael14

Members
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  150 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Rafael14

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

72 profile views
 1. Nu stiu ce limbaj am avut Sandra dar numai conteaza, eu am spus doar adevarul, nu asa procedeaza un admin dupa 2 fraguri sa iti de-a ban, pt ce exista WG sau poze?? dar dupa ce am vazut ca a fost acceptat in urma cu 3 zile ma mai si mir, ca eu am facut prima reclamatie catre adresa lui Un admin cu experienta nu asa procedeaza in fine, eu v-am spus, nu imi trebuie sa imi dati unban, pt ca am intrat sa ma joc putin, este trist daca sa ajuns in situatia asta ca pe cel mai populat server de pe comunitate sa procedeze asa adminii, eu am facut aceasta reclamatie ca sa ia ownerii serverului masuri ca nu cumva sa mai baneze si pe altii STEAM ON! Sper sa se faca dreptate! Seara frumoasa! :)
 2. Nick-ul adminului in cauza : J-Dog Nick-ul tau : $*Rafy-Austriacu*$ Ip-ul : 80.110.108.186 SteamID : il aveti in poza. Motiv : Ban direct fara sa imi ceara WG sau sa imi faca poze Data/Ora/Harta pe care s-a intamplat incidentul : In urma cu 10 minute. Dovada : https://imgur.com/a/B3bIXMJ Pe Siteul Wargods puteti verifica daca am jucat vreodata cu cod sau nu, https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1612751 Am dat 3 capuri la astia STEAM ON dar rau rau rau, si adminul sa enervat si mi-a dat ban direct fara sa imi ceara WG sau imi faca poze, nu doresc sa ii se scoata banul, doar ca adminul sa primeasca un avertisment ceva, numai dati Admin la toti prostii, stiu de foarte mult timp serverul acesta si mai intra si Fratele meu Auslander asa are numele, Am vazut ca am fostat postat la BANLIST, iti multumesc, acum pot sa arat la toata lumea DEMO-ul, https://www20.zippyshare.com/v/uoksDdP2/file.html Nu am nici un fel de cod, m-am uitat la DEMO, daca observati cand am facut al treilea frag nu mi-a sarit tinta :)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.