Jump to content

xRoberto97

Manager Server
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  760 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About xRoberto97

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ce server deții? CS 1.6 Ploiesti.Indungi.Ro Ce resursă dorești pentru server? Inainte sa ma judecati ca nu am cautat pe google sau pe alte forumuri... am cautat am incercat sa instalez 3 4 chiar daca nu erau ce voiam eu... si nu au mers... Ceva la ce visez: mi-ar placea foarte mult sa gasesc pe cineva care ar putea sa-mi schimbe modelele de la toti playeri in asa fel incat cei de la tero sa fie imbracati la fel ca cei din serialul la casa de papel iar ct sa fie imbracati ca o echipa swat sau jandarmi sau cv acolo sa semene cu politia... Ce resursă dorești pentru server? Salut, vreau si eu modele pentru admin in care sa scrie Ploiesti STAFF, sau doar STAFF, daca nu incape si Ploiesti... numele sa fie scris atat pe fata cat si pe spatele jucatorului ct sa scrie cu albastru tero cu rosu.
 2. Ce server deții? CS 1.6 Ploiesti.Indungi.Ro Ce resursă dorești pentru server? Ceva la ce visez: mi-ar placea foarte mult sa gasesc pe cineva care ar putea sa-mi schimbe modelele de la toti playeri in asa fel incat cei de la tero sa fie imbracati la fel ca cei din serialul la casa de papel iar ct sa fie imbracati ca o echipa swat sau jandarmi sau cv acolo sa semene cu politia... Ce resursă dorești pentru server? Salut, vreau si eu modele pentru admin in care sa scrie Ploiesti STAFF, sau doar STAFF, daca nu incape si Ploiesti... numele sa fie scris atat pe fata cat si pe spatele jucatorului ct sa scrie cu albastru tero cu rosu.
 3. Va astept pe: --> Ploiesti.Indungi.Ro INFO SERVER - Connect Ploiesti.Indungi.Ro - Connect 89.39.83.85:27015 - Host Linux / 1000 FPS - PING SERVER 5-20 - NO-LAG / NO-SPAM / NO-CHEATS - ADMINS ONLINE 24/7 - CONTACT SERVER - xRoberto97 https://www.indungi.ro/forum/profile/355373-xroberto97/ Cautam admini cu experienta! fara ore jucate sau cerere. Experienta spune cuvantul!
 4. Va astept pe: --> Ploiesti.Indungi.Ro INFO SERVER - Connect Ploiesti.Indungi.Ro - Connect 89.39.83.85:27015 - Host Linux / 1000 FPS - PING SERVER 5-20 - NO-LAG / NO-SPAM / NO-CHEATS - ADMINS ONLINE 24/7 - CONTACT SERVER - xRoberto97 https://www.indungi.ro/forum/profile/355373-xroberto97/ Cautam admini cu experienta! fara ore jucate sau cerere. Experienta spune cuvantul!
 5. Oferta: Highost Mod: Clasic Numar sloturi: 32 DNS: Ploiesti.Indungi.Ro Caut: Admini maturi, donatori(boost), co-owner Ofer: Grad pe server, grad pe forum(Daca e cazul) Contact: PM pe forum

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.