Jump to content

StefanZowie

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  360 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About StefanZowie

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. [RO] Regulament Staff: 1. Nu aveti voie sa aveti rade pe alte servere (remove) 2. Nu aveti voie sa aplicati comenzi pe alt membru din staff (Down/Remove) 3. Nu aveti voie sa stati cu voice_enable 0/ Volume 0 cat timp sunteti pe server. 4. Fiecare admin da comenzi pe propria raspundere, nu impins de alti jucatori/admini. 5. Staff-ul are obligatia de a face demo jucatorilor care sunt posibil codati. Postarea acestui demo se va face pe discord in caz ca un jucator face o cerere unban. In caz ca adminul nu poate prezenta demo-ul, acesta va fi sanctionat. (Down).La intrebarea "Ai citit regulamentul?"se raspunde cu:"zero ground" 6. Este interzis sa stai la spectatori in mod abuziv. Daca ai plecat de la pc trebuie sa dai disconnect! (Down). 7. Daca gresiti intervalele de timp la mute/gag, acordati ban pe motive gresite veti fi sanctionati.(Down/Remove). 8. Adminii nu au voie sa foloseasca comenzile in mod abuziv in favoarea lor sau in favoarea unui prieten (Down). 9. Indiferent de sanctiunea aplicatia, admin-ul trebuie sa informeze mereu jucatorii cu privire la regula incalcata. 10. Nu aveti voie sa interveniti peste comenzile altui admin. 11. Nu aveti voie sa folositi alt nume decat cel pe care il are adminul. 12. Toti adminii sunt obligati sa prezinte un comportament exemplar si un limbaj adecvat fata de jucatori si colegii din staff.(Warn Staff/Down).
 2. StefanZowie

  Staff

  Banlist/demouri
 3. Aici se vor posta concursurile,cat si giveaway-urile cu vip free,credite,etc.
 4. StefanZowie

  Discutii

  Aici puteti discuta despre server si a pune intrebari despre server,cat si despre regulament
 5. StefanZowie

  Staff

  FONDATOR Rampage StefanZowie HEAD OF STAFF Hunter Luca OWNER Gogu_CH Keox ADMIN Deagle Prinde Glontu Sasuke MODERATOR Cojo Smoker
 6. Daca stiti o mapa care va place puteti sa o lasati aici. Postati in acest topic,nu faceti altul nou!
 7. Daca doriti ca un plugin sa fie adaugat puteti sa il lasati aici! Postati in acest topic,nu faceti altul nou!
 8. Reclamatie Admin Nickname : SteamID : Numele adminului reclamat : Motivul reclamatiei : Parere proprie asupra situatiei : Reclamatie Player Nickname : SteamID : Numele playerului reclamat : Motivul reclamatiei : Parere proprie asupra situatiei :
 9. Nume de pe server?: De cine ai fost banat:? Pe ce data ai fost banat?: Dece crezi ca ar trebuii sa primeste unban?:
 10. StefanZowie

  Anunturi

  Deocamdata server-ul este in mentenanta.Stati geana pentru ca o sa urmeze niste update-uri foarte misto!
 11. MODEL APLICATIE HELPER GOARENA.INDUNGI.RO - Citeste inainte de a scrie orice mesaj pe camera asta: => Inainte de a aplica pentru functia de helper,va recomendam sa cititi regulamentul. => Tineti minte, aici nu este freechat! Pe aceasta camera puteti doar sa postati cererea, nu aveti voie sa comentati. Daca aveti ceva de adaugat puteti sa dati mesaj in privat sau pe general chat. => Varsta minima este de 15 ani. => Trebuie sa aveti minim 15 de ore jucate. => Microfonul este obligatoriu! => Daca ai fost respins poti sa faci alta cerere peste 1 saptamana. Nu incerca sa o faci mai devreme, vei fi respins automat. ➤ Despre tine ➤ Nume: ➤ Varsta: ➤ Cate ore ai jucate pe server(minim 15 ore)?: ➤ Descrierea dumneavoastra(minim 20 de cuvinte): ➤ Ce calitati crezi ca trebuie sa aiba un admin?: ➤ De ce credeti ca meritati aceast grad(minim 30 de cuvinte)?: ➤ Ai citit regulamentul? : ➤ Cat timp acordati pe zi server-ului?: ➤ Ati avut altercatii,discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff-ului?: ➤ Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: ➤ Cu ce credeti ca se ocupa un Helper?: ➤ Aveti posibilitatea de a filma?: ➤ Esti de acord ca orice minciuna/informatie eronata din aceasta aplicatie sa fie pedepsita cu ban permanent ➤ STEAMID [ http://steamid.xyz/ ]:
 12. [RO] Regulament jucători: 1. Aveti voie sa purtati discutii off topic daca nu deranjati pe nimeni. Daca un jucator/staff va spune sa incetati trebuie sa va opriti. Exista TeamSpeak/Discord unde puteti purta discutiile off topic. (Mute/Gag). 2. Nu aveti voie sa folositi hack-uri/programe care ofera un avantaj fata de ceilalti jucatori (BAN PERMANENT). 3. Nu aveti voie sa faceti reclama la alte servere/Teamspeak-uri/Discord-uri sau comunitati. (BAN PERMANENT). 4. Nu aveti voie sa influentati jucatorii sa paraseasca server-ul. Adica sa ii chemati la competitive sau alte jocuri (Mute/Gag). 5. Nu aveti voie sa injurati persoane din staff (Mute/gag). 6. Codatii se anunta doar pe [email protected] (Chat-ul adminilor), Nu anuntati pe voice chat/chat (mute/gag). 7. Nu aveti voie sa aduceti comentarii la adresa staff-ului (mute/gag). 8. Nu aveti voie sa folositi mai multe conturi pentru evitarea unor sanctiuni (Ban .Permanent). 9. Nu aveti voie sa redati muzica/urlete in microfon (Mute) . 10. Nu aveti voie sa vorbiti alte limbi in afara de romana si engleza. (mute/gag) . 11. Discriminarea sau rasismul sunt interzise (mute). 12. Nu incepeti sa injurati random. (mute/gag). 13. Vorbitul pe rand este foarte important! Daca vedeti ca cineva vorbeste asteptati sa termine dupa care interveniti voi! Nu vorbiti unul peste celalalt!. 14. Daca tipati in microfon riscati sa fiti sanctionati foarte drastic! (mute/gag). 15. Nu aveti voie sa va promovati live-ul/videoclipul pe server fara aprobarea unui fondator[Stefan/Rampage]! (Mute/gag/ban permanent). 16. Nu aveti voie sa intrati pe server cu numele unui admin! (Rename/ Ban Permanent). 17. Nu aveti voie sa faceti glume cu ,,mi-l sugi'', ,,mi-l bei'' etc (mute/gag). 18. Nu aveti voie sa faceti reclame la cheat-uri (mute/gag).

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.