Jump to content

ViorelAndrei

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  120 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About ViorelAndrei

 • Rank
  Membru nou
 1. Deci peste o saptamana, doua o imi fac team vieweru sa mearga si intri tu si imi faci war gods ! Eu stiu ca tu nu ma consideri codat , dar te ai lasat influentat de zecile de mesaje ale celor care nu inteleg jocul ! Ne auzim atunci , bafta la frage ! 

 2. busy nu are sens sa iti raspund , pai faze de genul se intampla multe in joc ma , sunt unele si mai dubioase , dar tu trebuie sa te uiti per ansamblu , pai am faze cand am dat cap cu awp prin usa la oameni fara sa ii stiu pentru ca tragaem la noroc , 1 cap din 50 de incercari , trebuie sa te uiti mult pe mine si sa vezi ca sunt o gramada de faze cand sunt surprins , .... in fine hai sa incheiem aici discutia ca nu are sens , daca eram codat ma duceam frate sa ma joc pe alt server din prima nu mai stateam sa fac cereri de unban , eu am jucat in PGL si joc multa panda pentru ca joc ca la meciuri , pe voi asta va oftica .... pe anormalii am jucat o luna si ceva si desi era sv plin de admini nu mi a zis nimeni nimic niciodata ..... deci daca intra un jucator mai bun aici pe server , dala care a jucat in pgl si iese cu tinta , incercand sa anticipeze ca e un om acolo il banati direct .... pai asa se joaca la nivel inalt , eu joc ca la nivel inalt doar ca nu am aiming si incerc sa compensez printr o pozitionare buna ..... in fine nu are sens sa mai continui discutia , e serverul vostru faceti cum credeti voi
 3. pai unde john zimi si mie fazele care dovedesc ca eu am wall din videoul lui busy , sunt faze care dovedesc ca nu am , cum e aia din runda a4a cu golanu in casa care il omor dupa ce se pune in fund , eu crezand ca e in balcon
 4. Busy pai ce ti se pare anormal sa ies direct cu tinta pe biblioteca , ca ala era locul de unde ar putea sa vina teroristii la ce vroiai sa ma uit ? la nisipul mic ? referitor la prefire chiar in prima runda se vede cum fac prefire , iar in runda a 4a se vede cum e golanu in casa si il omor abia dupa ce se pune in cur si il vad , eu credeam ca i in balcon .... pai daca va uitati atent pe mine la un moment dat o sa vedeti ca chiar e nevoie sa anticipez , pentru ca sunt situatii cand trebuie sa anticipezi pe unde vine si e vorba de noroc , uneori iese uneori nu . chiar nu ma asteptam de la tine busy , ma surprinzi neplacut , mai ales ca tu intelegi jocul .
 5. Ce -i asta ma ? =))))))) ba deci e amuzant rau de tot :)))) am apasat 3 insi care erau unu langa altul , si dupaia pazeam bomba , fa ma un demo de 10 runde ca te faci de ras domnu Radasca
 6. V1orel / 194.105.20.14 /STEAM_1:0:1374318041 / 23 iunie 2020 ora 20:50 / Radasca / Wall / Deci asta creca avea ceva cu mine , ca si ieri comenta aiurea ca dc stau la panda cu awp ul sau nu stiu ce , as vrea sa vad si eu demoul si daca se poate John demoul sa fie analizat de niste admini care inteleg jocul , adica playeri mai buni , si sa tine ti cont de radar .... tu John nu crezi ca am wall , dar primesti 20 de reclamatii de la tot felul de jucatori care nu inteleg jocul .... pe demoul precedent se vede foarte clar ca nu am wall chiar daca e doar de cateva runde .
 7. Cu cateva runde in urma omorasem 9 insi in casa si balcon jucand la sunet ... de la runda aia mi se trage mie banul , pacat ca nu e pe demo ca a fost frumoasa runda :))))
 8. V1orel /194.105.20.14 /STEAM_1:0:1374318041 /17 iunie ora 3 dimineata/ C3RnaT ;x @ HArdcore / Wall / la dovada nu stiu ce sa scriu :))

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.