Jump to content

.KnOwN.

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  135 [ Donate ]

Community Reputation

5 Neutral

About .KnOwN.

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume server: Kn[O]wN Ip: - SteamID: - Adminul care ti-a dat ban?: - Cand ai primit banul?: - Ce admini au mai fost on?: - Motiv (pentru care ai primit ban): - Dovada (poza consola care contine informatiile ban-ului): - Mai ai ceva de spus? (optional): Salut Vlad, ai spus sa revin cu o cerere unban cand imi schimb cs ul si sa fac si un test WG https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2071999 de pe un server random, am luat cs ul de pe acest site https://download-cs16.net/ . Te rog frumos chiar am fost banat pe nedrept si vreau unban sa ma joc cu prietenul meu Lucifer ca voia sa-mi faca si mie cadou VIP sa ne jucam amandoi egal. Poti lua si tu cs ul respectiv sa vezi ca avea deja acel norecoil. Salut!
 2. Noroc bro, pai a spus  Vlad sa fac o cerere dupa ce mi schimb cs ul si sa fac si un scan WG si i-am dat.  Si am luat cs ul de pe site ul asta https://download-cs16.net/  ? e ok ?

 3. Alea cu rosu sunt tot de la cs ul respectiv de pe resurse.cs ...
 4. Nume server: Kn[O]wN Ip: - SteamID: - Adminul care ti-a dat ban?: - Cand ai primit banul?: - Ce admini au mai fost on?: - Motiv (pentru care ai primit ban): - Dovada (poza consola care contine informatiile ban-ului): - Mai ai ceva de spus? (optional): Salut Vlad, am revenit cu o alta cerere unban dupa ce ai zis sa imi iau alt cs si sa fac test wg iar, am luat cs ul de pe acest site https://download-cs16.net/ si asta este test wg facut pe un server random https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2071999 , te rog daca poti sa te uit daca e bun acest site si la test wg sa imi zici daca are ceva ce ar detecta ca cod , sau daca imi poti da tu un site de unde sa iau cs
 5. Nume server: Kn[O]wN Ip: 178.138.33.159 SteamID: - Adminul care ti-a dat ban?: zKaLbert Cand ai primit banul?: 11.09.2020 Ce admini au mai fost on?: ChillGirl / JokerISHere / Kate Motiv (pentru care ai primit ban): Redwg. Dovada (poza consola care contine informatiile ban-ului): https://youtu.be/HrSGRd3oKfc Mai ai ceva de spus? (optional): Am luat cs-ul de pe "Resurce.cs", eu nu am facut modificari la el si chiar nu inteleg motivul banului. Am inteles ca motivul banului este "norecoil.cfg", nici nu stiu ce inseamna asta, se poate testa acest CS de pe resurse.cs sa vedeti chiar voi ca are acel config deja, chiar imi pare rau ca am luat ban din cauza descarcarii cs-ului de pe o sursa neoficiala. Doresc sa raspunda doar Fondatorii, daca se poate. Multumesc anticipat!
 6. Pai tocmai din cauza la Zoom Awp . cfg cs ul luat de pe resurce.cs nu am umblat eu la absolut nimic.
 7. na bro uita te 2 sec ca nu fac atata tamtam daca stiam ca aveam coduri
 8. st asa ca iau iar cs si filmez ca nu vreau ban pe nedrept
 9. Adica, stai ce norecoil , am cs ul de pe resurse cs cred ca ai auzit de el , i al si tu si vezi ce e in el + ca acm 3 zile cand am inceput sa joc tu m-ai ajutat sa mi fac cs si dupa am sters toate cfg de erau in cs si am intrat pe sv,
 10. Haide domnisoru' admin , dovezi ceva pentru banarea mea?? Nu de alta da chiar am chef sa ma joc niste Ze sa fac lvl sa mi iau aca patru sapte gold
 11. Nume reclamant: Kn[O]wN Nume admin reclamat: zKaLbert Ce admini au mai fost on?: ChillGirl / JokerISHere / Kate si atat cred. Motiv: Redwg, el stie ce e ala Dovada (poza, demo, video youtube): https://youtu.be/HrSGRd3oKfc Alte informatii (optional): Aveti si voi aici link-ul WG idk sa vedem pentru ce am luat ban zic : https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2071336 va puteti uita si in consola la WG , sau sa dea si el dovezi idk.
 12. Nume reclamant: Kn[O]wN Nume admin reclamat: zKaLbert Ce admini au mai fost on?: Ema, Vlad si inca cineva, nu mai stiu exact numele. Motiv: El stie. Dovada (poza, demo, video youtube): https://imgur.com/dxkLLUf Alte informatii (optional): Re.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.