Jump to content

glockftw

Manager CS:GO
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

2 Followers

About glockftw

 • Rank
  Fondator Arena[CSGO]
 • Birthday 03/10/1996

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/scurtur.r
 • Discord
  glock#0505
 • Steam Profile
  https://steamcommunity.com/id/GLOCKFTW/

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

361 profile views
 1. Ban-ul ramane. Topic Closed!
 2. Imaginea nu se poate vedea, te rog revin-o cu o poza valabilă.
 3. Ban-ul va fii scos. Nu este urma de niciun cod. Topic Closed!
 4. Banul rămâne. Motiv: Consider dacă un admin greșește sau te jignește nu trebuie sa fii tu zmeu și sa îl faci sclav sau cum i ai mai zis. Dacă erai băiat deștept nu scriai înapoi. Așa aveai un avantaj in fata lui. Eu nu am văzut sa înjure Eko. ps: Nu accept oameni toxici. T/C.
 5. Salut, sincer sa fiu, nu folosesc TS3 .. dar cred cu siguranta ca este o pierdere mare pentru comunitate dar mai si cred ca oamenii care au ales sa ramana alaturi de Comunitatea Indungi, sunt oameni care cu caracter si respecta munca unu-i ADMINISTRATOR care este implicat trup si suflet pentru aceasta comunitate. Iar cum am si vorbit pe Twitch-u tau @Senaris , ARENA.INDUNGI.RO - mai bine zis, conducerea acestui server, te vom ajuta in legatura cu banii atatat cat putem si noi pentru a face ceva frumos. Corect, sunt nou pe aici, nu va cunosc mai deloc, dar fiind prieten cat si coleg cu @BaLaMuK
 6. Hai noroc, ce ziceți .. mai facem ADMINUL LUNII ?
 7. Acceptat, da-mi mesaj pe Discord cu numărul tău de telefon pentru a te Adauga pe grupul de watsapp. Mulțumesc!
 8. Salut, mulțumim de cererea făcută, va fii sancționat cu prima ocazie când va mai intra pe server. Spor la joc in continuare! Topic Closed.
 9. Vezi ca ai greșit secțiunea, aici este GO - COMPETITIV. @Zentaris .
 10. 05.03.2021 Server: Am adaugat modul - NO SCOPE. Adaugat GOLDMEMBER.
 11. Numele jucatorului suspectat: Boke Harta: am_minecraft2_idg Link demo: http://www.mediafire.com/file/dnr485sfkujsmdk/boke.dem/file Server: arena.indungi.ro Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: nu Link catre profilul suspectului: https://www.indungi.ro/forum/profile/362797-boke/?wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjg2MzM4NCwiaWRfMiI6ODQyNTg1NH0= Alte detalii: wall !
 12. Respins. Motiv: Având in vedere ca ti-ai luat VAC Ban pe contul de Steam, am decis împreuna cu ceilalți Owneri + Co-Owneri sa îți anulam deocamdată cererea de up. Nu ar fii corect fata de ceilalți care au luat Remove pentru VAC ca ți-e sa îți dam acuma up. Revin-o cu o alta cerere după o luna. Te-am amânat cu o luna pentru ca nu vrem sa îți dam REMOVE, deoarece ești un băiat activ și de treaba. Multumim de înțelegere și speram sa nu fie cu supărare. Cu stima, STAFFUL ARENA.
 13. Acceptat ! Dar, in calitate de admin ai și câteva reaponsabilitati fata de ceilalți jucatori, acela de a asigura un joc plăcut și a stabilii ordinea pe server. In concluzie, fii mai atent la jucatori nu doar te juca. Mulțumesc!
 14. Respins pana îți faci prime ul. După ce rezolvi, contactează un fondator pentru a îl primii. Multumesc, T/C.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.