Jump to content

Emilia.

Girls
 • Content Count

  240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Token(s)

  2,136 [ Donate ]

Emilia. last won the day on December 30 2020

Emilia. had the most liked content!

Community Reputation

174 Excellent

About Emilia.

 • Other groups Members
 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

1037 profile views
 1. Du te si joaca cu boti pe alte servere de jb, asa testezi mai bine noua achizitie
 2. In topicul asta trebuia sa postezi.
 3. Asigura te ca data viitoare pui si o dovada care merge https://imgur.com/a/JS32ZCE . Chestia asta o sa o rezolv eu cu @Dracu Jr. avand in vedere ca e nou si am rugamintea si ca restul adminilor sa coopereze la chestia asta. Nu are gradul nici macar de o zi si vreti sa stie totul? Daca intreaba ceva e frumos sa i si raspundeti nu sa il luati in radere . ”Alte precizari:Ramses a ramas orfan si root +mishu drujbar ” Alte precizari am si eu pentru tine... incearca sa nu mai dai dovada de ipocrizie si renunta la porcariile astea pe care tu si restul le carati cu voi de fiecare data cand veniti pe teamspeak cu chef de glume. Poate iti era mai bn sa ramai sa te joci pe jbgo.
 4. Acceptat. Mareste activitatea sau in timp exista sanse sa fie scos slot ul.
 5. Ti se cer primele 7 cifre din cnp. Prima litera din cnp mereu o sa indice sexul si intervalul anului in care te ai nascut. Din moment ce zici ca ai 15 ani te incadrezi la asta.. "cifra 5 pentru persoanele de sex masculin nascute intre anii 2000-2099." Urmatoarele 2 cifre arata anul in care te ai nascut, urmate de alte 2 cifre care reprezinta luna si ultimele 2 ziua. Cum ar scrie si pe capacele de la sticle.. ."Mai incearca". Respins.
 6. Cand se mai intampla chestii de genul puteti sa i banati 30 de min. Nu oricine stie de bugul respectiv si sa stea fantezie sa isi bata capul sa incerce sa l rezolve (nu stiu daca e posibil) nu se merita. Si vin sa reamintesc ca orice grad administrativ daca are chef sa faca diferite buguri o sa fie sanctionat.
 7. Respins. E ca si cum v ati putea da info despre tot si sa fie considerat ca si "monitoring"
 8. Emilia.

  Cerere helper

  Respins. Refaci activitatea si faci cerere peste 15 zile.
 9. Acceptat. Te asteptam pe ts.jbpanel.ro ca sa dai testarea cu @-BUBU- / @Khajiitx .
 10. acc sa maresti activitatea si sa intri pe ts.jbpanel.ro
 11. 9. Gradele administrative dacă pe parcursul lunii au un avertisment/mai multe avertismente, nu pot face cerere de up în luna respectivă. Si cred ca e suficient. Respins.
 12. ***Dupa ce ti-a fost acceptata sau respinsa cererea de acces, mai poti face cerere dupa 15 zile.*** Respins.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.