Jump to content

eXoduS-

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  260 [ Donate ]

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About eXoduS-

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

92 profile views
 1. Nu fac tam tam din orice, insa mi se pare de prost gust sa demonstrezi superioritatea prin schimbarea unui nume. Daca am primit remove asta nu inseamna ca o sa accept toate prostiile voastre, de acum puteti sa incetati cu glumele de prost gust ca nu le mai suport ! Si precizez ca daca nu era AmnE, nu cred ca te oboseai sa imi schimbi numele!
 2. Nick : eXoduS- Nick Admin : TheDevil Data :8.februarie.2021 Motiv : Abuz de comenzi, schimba numele fara motiv! Dovadă :https://ibb.co/Mc6JLcz
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Salut, eu sunt un baiat emotiv si pun la suflet afirmatiile negative.. Daca iti permiti cu baietii sa faci glume, eu nu accept astfel de glume jignitoare! Incearca sa faci glume cu cine iti permite! Salut si bafta la joc!
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.