Jump to content

zapciu21

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Token(s)

  35 [ Donate ]

zapciu21 last won the day on January 13

zapciu21 had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About zapciu21

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fiecare om greseste, mai ales ca nu avea de unde sa stie ca trebuie scris acel /me fiindca nu scria nicaieri, dupa ce si-a luat ban a fost pus pe anunturi ca trebuie scris. +1 pentru unban
 2. si sansa la rp care e? incercam sa fugim cu motorul voi faceti ram si noi puscarie, nu?
 3. acolo s-a facut car ram si ati inceput sa vorbiti despre chestia aia iar eu v-am zis ca ati intrat in noi
 4. Roleplayul era unul mai lung dar nu am filmat eu, ci am filmarea de la persoana care i-a facut reclamatie lui Marius, nu stiu de ce sanctionati pe o filmare de 40 secunde in care nici nu se vede inceputul roleplayului sincer as vrea ca Magu sau Glitch sa ia masuri in legatura cu sanctiunile date fara scop si fara reguli facute pe loc cum le place unora din staff sa le faca.
 5. Pe filmarea asta am luat eu ban dar eu am fost tot timpul pe locul din dreapta @kArA!
 6. Numele celui reclamat: Pain Numele reclamantului: zapciu Ora si data incidentului: 8:34 26/12/2020 Acuzat de: abuz de functie. Descrierea situatiei:Am fost la locatia de arme cu baiat, acolo era un membru din marabunta, Marius a vrut sa faca un set de key si nu a avut sa plateasca taxa, a vorbit cu el frumos iar acesta era pe un ton de bombardier si ne-am enervat si am plecat. Dupa aceea ne-am intors (eu fiind de la inceputul actiunii pe locul din dreapta al masinii) si Marius i-a tras un glont in cap. + Mai multi prieteni care au primit ban permanent @Cenu @Swappu se plang de acesta fiindca ei au facut un roleplay in care dadeau jaf la un magazin si au luat 2 ostatici, unul dintre acestia fiind din marabunta si a inceput sa intrebe din ce mafie si a inceput cu amenintarile. Dovada Video/Foto cu situatia: Alte precizari: As vrea ca la aceasta reclamatie sa nu raspunda Pain ci Glitch, multumesc anticipat.
 7. Numele caracterului (Complet): Pedro Gonzalez Data/Ora la care ai primit ban: 8:34 26/12/2020 Adminul care te-a banat: Pain. Poza cu ban-ul (La intrare pe server): Video/Imagini din acel moment ce pot ajuta la solutionare: Descrierea situatiei: Am fost la locatia de arme cu baiat, acolo era un membru din marabunta, Marius a vrut sa faca un set de key si nu a avut sa plateasca taxa, a vorbit cu el frumos iar acesta era pe un ton de bombardier si ne-am enervat si am plecat. Dupa aceea ne-am intors (eu fiind de la inceputul actiunii pe locul din dreapta al masinii) si Marius i-a tras un glont in cap. + as vrea si eu sa stiu ce reclamatii am avut, fiindca eu pe forum nu vad niciuna. Alte precizari: As vrea ca la aceasta cerere de unban sa nu raspunda Pain ci Glitch, multumesc anticipat.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.