Jump to content

SASO

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  115 [ Donate ]

Community Reputation

6 Neutral

About SASO

 • Rank
  Membru nou
 1. Nume real: Nikita Prenume real: Razvan Discord: SASO#2424 Nume caractere: Moreco Fernando/Tyler Brown Varsta ta: 20 Ocupatie: Manager Firma Taxi Hobby-uri: Jocuri si plimbarile cu masina De ce doresti sa intri in staff?: Deoarece imi place super mult comunitatea aceasta si mi am facut foarte multi prieteni aici. Si vreau sa ajut playeri noi,deoarece si eu am fost la inceput si stiu cum e. Spune-ne cateva lucruri despre defectele si calitatile tale: Sunt o persoana care tine la caterinca dar stiu sa fiu si serios atunci cand trebuie. De ce te-am recruta in echipa noastra?: Sunt foarte activ si pot ajuta alte persoane de pe server. Fa o descriere a lucrurilor ce doresti sa le faci pe server: Sa fac rp uri unde sa se simta bine toata lumea si sa invat alte persoane sa faca un rp de calitate. Cum ai actiona in urmatoarea situatie? (https://youtu.be/r1Tmaeqa8gE): Prima greseala e ca si a pus hainele din meniu fara sa roleze nimic,adica putea sa roleze ca are hainele puse intr o punga ascunsa sau la motor. A doua greseala e ca baiatul acela jefuieste fara nici un fel de motiv,pentru a jefui ai nevoie de un motiv bine intemeiat. As chema persoana care a gresit pe support si i as explica ce a gresit,daca este un player vechi il voi sanctiona conform regulamentului ,daca este o persoana noua pe server il voi ruga sa citeasca regulamentul serverului si ii voi explica ce a gresit. Cum ai actiona in urmatoarea situatie? (https://youtu.be/womaLNBQ2dY): As incerca sa ii explic persoanei care conducea masina ca ce a facut nu e ok si ca e no fear,asta dupa ce termina rp ul respectiv. Dupa asta l as sanctiona conform regulamentului. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt Razvan,am 20 de ani sunt o fire foarte calma,nu imi place minciuna. Sunt foarte prietenos si imi place sa imi fac prieteni noi. Alte precizari: Multumesc pentru atentia acordata. O zi/seara buna.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.