Jump to content

Marian :x

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  120 [ Donate ]

Community Reputation

3 Neutral

About Marian :x

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele tau pe server: Marian :x Numele jucator/admin reclamat: BoxeruS Data: 1/18/2021 Motiv reclamatie: limbaj fata de jucator. Dovada(obligatoriu): Alte precizari: de la minutul 3:10
 2. Nu vreau sa ma bag din nou dar vreau sa repet chestia asta Eram 32/32 și am zis sa fac un event și el încontinuu își luat din vip menu Gravity Speed și trișa.Eu atât am de zis REPET A 100 OARA , PRIMA OARA MI-AM LUAT SPEED, APOI TU MI-AI DAT CAP SI DUPA MI-AI DAT TU REVIVE CUM KKT SA MAI IMI IAU SPEED CU GRAVITY DACA ERA EVENT ACTIV ?????????????? + ESTE SI COLDOWN LA VITEZA CU GRAVITY NU IAU IN FIECARE RUNDA ACESTE AVANTAJE ASA CA NU AVEAM CUM SA LE IAU DUPA CE AM PRIMIT CAP, ASA CA NU MAI ZICETI CA AVEAM.
 3. ce post hunt vere, mi-a dat slay si a zis ca am rmv la vip cand nu am fct nimic , sa se uite ownerul in logs.
 4. Membru Members 8 134 posts Report post Posted 2 minutes ago In demo se vede cum ti-a dat slay pentru speed in rest nimic sa fii abuzat si dupa ce ai primit acel slay nu te-a mai omorat nimeni.. cam lipsa de dovezi Contra. asta e si ideea , mi-a dat slay pentru speed cand nu aveam speed la event
 5. Numele tau pe server: Marian :x Numele jucator/admin reclamat: shoC Data: 1/14/2021 Motiv reclamatie: slay la event Dovada(obligatoriu): Alte precizari: nimic de zic, am aratat consola, imi pare rau pentru acel spam sper ca nu afecteaza cu nimic dar se vedea daca imi luasem . recunosc prima oara imi luasem deoarece nu daduse event si am crzt ca nu mai face asa ca mi-am luat, dupa am primit headshot de la stefan si mi-a dat revive si dupa chiar ca nu mai aveam cum sa am si tot a zis shoc pe chat ca am, si next round a facut acel event cu lasere si atunci mi-a dat slay , il rog sa posteze dovada cum ma miscam aici, si o sa postez si eu una in care se vede ca nu am speed si ca-l fac la fel.
 6. Numele tau pe server: Marian :x Varsta reala: 14 Steam[ON/OFF]: OFF Ai experienta in a administra un server?: 49%-50% AI citit regulamentul?: Da Primele 7 cifre din CNP:506123 De ce crezi ca meriti admin?: Pentru a ajuta comunitatea. In ce an te-ai nascut?: 2006 Faci cerere pentru gradul de: SLOT Faci cerere de: [up/slot]: slot Ai intrat pe serverul de discord?: Da. Link gametracker cu orele tale: https://www.gametracker.com/player/Marian %3Ax/188.212.100.27:27015/ Poti sta AFK sau Activ pe TS3?: ambele.
 7. Numele tau pe server: Marian :x Numele jucator/admin reclamat: FLOCEA Data: 1/12/2021 Motiv reclamatie: gag Dovada(obligatoriu): Alte precizari: nimic de zis. daca ,,dmn mai e si admin,, e limbaj ma las de cs.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.