Jump to content

sToP !

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About sToP !

 • Rank
  Membru nou

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/dmdmarcu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mersi ca m-ai atentionat, nu am vazut. Acum editez postarea EDIT: Nu mai pot edita aparent. Cand se va sterge postarea, voi posta din nou conform modelului
 2. Salut, fac mapping de prin 2011 si am realizat in jur de 24 de harti, dintre care 21 de CS 1.6, 2 de CSGO si una de HL. Au fost testate pe servere si review-urile au fost pozitive. Daca va plac hartile, va invit sa le puneti pe server si sa dati un feedback. Un playlist cu toate hartile: (link-ul de download este in descrierea video-urilor) De asemenea daca v-ati apucat de mapping si aveti intrebari ma puteti contacta oricand.
 3. Poate folositi si mapa de bb pe care am facut-o pt indungi :))
 4. Salut, sper ca am nimerit forum-ul potrivit pt asta. Va propun 2 harti pentru a fi adaugate pe server. Una dintre ele seamana putin cu de_kabul, adica T trebuie sa cucereasca mapa de la CT, iar cealalta este ideala pentru deathmatch, dar si casual. de_trim: de_verb: Download Workshop Orice feedback e binevenit!

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.