Jump to content

brightside

EX Staff
 • Content count

  3538
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Tokens

  600 [ Donate ]

brightside last won the day on November 23 2016

brightside had the most liked content!

Community Reputation

2549 Perfect

About brightside

 • Rank
  INVICTUS
 • Birthday 06/21/1988

Contact Methods

 • Skype
  disiznogud

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  crosetarea unei caciuli anti-grindina.

Recent Profile Visitors

12684 profile views
 1. brightside

  Problema Cs 1.6

  stai jos, ai 1. @c0mrade , e windowsul instalat recent ? ai lasat windowsul sa isi instaleze singur driverele ? ti le-ai instalat tu separat ? also, cauta KB4048955, KB4048954 in update-uri si dezinstaleaza-le. in acelasi timp, dezinstaleaza driverele video care le ai ( foloseste revo uninstaller , sa iti stearga si ramasitele ), dupa, restart pc , si cauta-ti driverele de la ce ai tu, pe care, bineinteles, le vei instala cu manuta ta.
 2. ti-ai raspuns singur la problema . vezi tu, jocul isi face update-uri, unele (90% din ele) nu sunt pentru a optimiza jocul.
 3. Daca nu e SP1, degeaba ai facut tot tutorialul. Also, decat sa instalezi Windows 7 ( care nu mai are support din partea Microsh1t-ului ), mai bine iti instalezi Windows 8.1 ori 10. also, ai aici un mic "how to" sa il bagi pe stick
 4. daca imi dai creierul tau ? :))))))))) pane sau cum ? te-ai gasit tu sa comentezi, copilul strazii, cu pensie de handicap ereditar, sa comentezi.
 5. din cate vad eu aici, 1+1 = 0 ( neuroni activi in capsorul tau ) 1. nu stiu ce eroare iti da, cine stie ce versiune din strafundurile internetului ai tu instalata sau "baietu" cu windowsul care ti l-a bagat l-a facut asa de bine , incat nu poti sa instalezi un amarat de sp1 pe un windows mai batran decat tine, asa ca , uite aici un tutorial pentru copii fara viitor ( ca tine ) : - te duci la un magazin, iti cumperi 1 stick. de preferabil 16gb sau mai mare. - descarci windows 7 sp1 pe 64bit ( asta daca ai peste 3 giga de ram ) --- https://drive.google.com/open?id=0B6bNnleDp7llSmJ6emg5T01UTkk / pe 32bit daca ai intre 512 si 2 giga : https://drive.google.com/open?id=0B6bNnleDp7llWGVRQ0tyNmtXc1k - il dezarhivezi si o sa vezi un fisier cu extensia .ISO ( este o imagine , nu iti dau prea multe detalii ca ti-o ia mintea razna ) - pentru a scrie imaginea aia pe stick, ai nevoie de un program care sa faca asta : RUFUS / Windows USB/DVD Download Tool ( ti le-am dat pe cele mai simple, nu trebuie sa iti bati cine stie ce capul cu ele. also, iti pun si imagini sa vezi cum se face ) exemplu : Rufus 1. 2. 3. 4. 5. Windows USB/DVD Download Tool 1. 2. 3. Dupa ce s-a facut stick-ul bootabil , copiaza-ti tot ce ai nevoie de pe partitia C in D sau E ori orice alta partitie care o sa ramana dupa ce formatezi windowsul si dai restart. Cand ai dat restart, butonezi la blana F8 sau F12 ( depinde care este la tine Boot Menu ) si o sa apara o lista de drive-uri, de unde poti sa bootezi . La unele apare numele stick-ului ( gen firma or shit like that ), la altele USB-HDD ori Removable Devices . Alegi ce iti apare la tine ( una din ce am enumerat eu ) , dupa apesi ORICE TASTA cand iti da mesajul asta : ori asta Daca s-a ajuns aici, deja vei incepe sa iti formatezi / instalezi Windows 7 pe magnificul tau PC. Iti las aici un ghid , cum sa instalezi windows-ul pe pc ( nu de alta, dar imi este foarte super extraordinar de lene sa stau sa explic ce si cum ) . Spor la format/install.
 6. brightside

  Off-topic

  cred ca tu nu m-ai inteles pe mine ;)
 7. brightside

  Off-topic

  cs 1.6 e mort. la ce moloz mai scoateti harti cand el saracu abia se misca ? hint : csgo-ul e free, mai bine v-ati axa pe el si pe crearea de harti pentru csgo
 8. brightside

  Off-topic

  acu 10 ani era buna ideea asta.
 9. brightside

  Off-topic

  si la non-stop mai inchide din cand in cand
 10. pai, daca omu are windows 7 non-sp , cu ce moloz vreti sa il ajutati ? @JRV fa-ti update de sp1 la uindozu tau mirific sau instaleaza altceva ( 8.1 sau 10 , orice versiune )
 11. il mai ai ? la mileu ma refer.
 12. ce ai vazut tu era kitul de instalare + shortcut-ul de la ts-ul instalat, nicidecum 2 ts-uri instalate =D also, nu vad ce ar putea sa il ajute pe acest "iuzar" din moment ce el nu vrea sa instaleze o versiune mai noua. @JRV nu vrei sa instalezi o versiune noua, nu vorbesti cu "baietii grei" de pe "timspik". simplu ca buna ziua. ce inseamna "versiunea noua nu merge" ? scrie tu cum poti, am "yo" pile pe la nepoata lu' mama omida , vad in cristale swarovski ;)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.