Jump to content

UnForgiven.

Fondator Server
 • Content Count

  1506
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Tokens

  40 [ Donate ]

UnForgiven. last won the day on June 4 2019

UnForgiven. had the most liked content!

Community Reputation

2057 Perfect

About UnForgiven.

 • Other groups Members
 • Rank
  Tehnic
 • Birthday 06/05/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.indungi.ro/forum/forum/27311-clasic-haos/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Suport tehnic cs

Recent Profile Visitors

7198 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. Nick : LeJeR Grad : OwnerGrad nou: Co-OwnerMotiv: Activitate scazuta din motive personale Nick : JhonnY Grad : Co-OwnerGrad nou: Slot+ImunitateMotiv: Activitate scazuta o mai mare perioada de timp
 3. Mariri / degradari generale Mariri (activitate): maTze Laur Crina TUDORRR MaxB Degradari (activitate scazuta): HuRR1kaNNN -1 grad SlimSh - slot Motan -1 grad eLgranD - slot biju - slot 1nT - slot 1BUN - slot DrST0NED - slot (neimplicare ca si admin) Remove (inactivitate): Andreea* Shojin VPS DeEa!:3 (nu exista) Nina Ver$ace claudio Kelo faKe Georgiana. (dezinteres fata de server, activitate pe alte servere) Shave ZeN0x k1[N]d3r Jooooock :x Olaf salahorul subnutrit v.Zaitev BaLaMuC (probleme limbaj) Mentiuni: * Neanuntarea absentelor (pe forum) duce la scaderea gradului in cazul unei activitati scazute si la remove in cazul inactivitatii pe ultima luna. ( 3.10 din regulament ) * Adminii ce nu-si folosesc comenzile ci doar se joaca, nu se pot numi admini si nu vor primi marire indiferent de cata activitate au pe server!
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. Nu suna rau nici varianta romaneasca
 7. Au fost adaugate punctele 4.8 si 4.9 in regulament, astfel incat sanctiunile pentru jucatorii cu un comportament neadecvat sa fie intelese cat mai bine de catre admini:
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. Eu nu vad aim pe acel demo, nefiind nici prima oara cand il vad pe Mozart jucand la noi. Trage si schimba imediat arma. O face din tasta sau cu un fast switch dintr-un alias, dar nimic ce denota ca ar avea aim. Las topicul deschis deoarece adminul este ferm convins ca are aim si doreste si alte pareri!
 10. Nick : Carnaciorul Veseliei Grad : PlayerGrad nou: AdministratorMotiv: Donatii Multumim! PS: Nu a mai adminat de ceva timp, dar are bunavointa sa invete si sa ajute serverul. Va rog rabdare cu el! Nick : Gargarytza Grad : PlayerGrad nou: Co-OwnerMotiv: A revenit cu activitate si doreste sa ajute serverul in continuare.
 11. Nu este peste tot la fel :) Sa nu exageram totusi. Ofera-mi solutia daca stii cum, dupa care vom testa cum merge o perioda (daca sunt de acord si colegii din staff). Eu nu am reusit treaba asta fara dezavantaje pentru cei fara acces!
 12. Iti inteleg punctul de vedere si nu pot sa contest faptul ca fiecare dintre cei vechi, merita. De fapt merita fiecare om din staff deoarece detine un acces aici, indiferent de grad. Problema aici se pune altfel. Ce facem cu toti ceilalti care nu detin acces? Daca noi rezervam 1 slot, atunci automat toti ceilalti jucatori nu vor mai putea folosi functia de autoretry, ci vor trebui sa stea atenti pe refresh pana cand prind 30/32 pentru a putea intra. Oare e usor sa prinzi asta? Cata rabdare sa si ai? Eu sunt de parere ca mai mult vom pierde jucatori in acest fel deoarece nu vor avea rabdare sa astepte atat de mult. ps: Ca parere personala, nu cred ca pe majoritatea serverelor este asa...
 13. Cei care detin steam au dreptul de a obtine slot sau admin doar printr-o simpla cerere postata in acest topic, fara a fi necesar a avea un anumit numar de ore jucate! _______________________________________________________________ Nick: Doresc slot/admin: SteamID (numeric): Varsta: Ai citit regulamentul si anunturile?: De unde ai aflat de server?: _______________________________________________________________ Conditii de baza: - Respectarea regulilor acestui server! - Cititi regulamentul + anunturile inainte de a face cererea! * Nu se va da pro/contra la aceste cereri ! Acestea vor fi doar acceptate sau respinse de catre un owner.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.