Jump to content

dariius

Moderators
 • Content Count

  3369
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Tokens

  3,552 [ Donate ]

dariius last won the day on April 5

dariius had the most liked content!

Community Reputation

1081 Perfect

4 Followers

About dariius

 • Other groups Members,
  Overwatch
 • Rank
  Tot aici
 • Birthday 10/15/1999

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Frecatul mentei .

Recent Profile Visitors

11908 profile views
 1. Salut, multumim ca ai apelat la echipa OverWatch Runda 1: Suspectul da rush prin apartamente (demo pe inferno) , reuseste un frag , dar este omorat imediat dupa. Runda 2: Mutat CT , acesta merge cu un deagle sa tina apartamentul ,dar este omorat iarasi imediat. Runda 3: Merge iarasi apartament , reuseste cateva fraguri , dar sincer pentru aceastea nu-l pot acuza de aim, fraguri cat de cat decente. Runda 4: Runda destul de suspecta. Oricum are ceva pe tras dupa modul cum merg gloantele si parca si wall are. * in ultima faza arunca he-ul apartamente avansat , dar iese cu el in mana parca stia ca e cineva acolo * Deci demo-ul este destul de greu , deoarece ai last si esp ul pornit. In moementul cand suspectezi pe cineva de aim , trebuie oprit esp-ul (acele linii) , ca sa putem vedea exact modul in care gloantele merg. Nu pot sa fiu 100% sigur ca are aim , dar oricum ceva la tras are. Poate chiar si wall. Se misca ca un bot pe harta, dar trage de rupe. Verdict: Aim
 2. Mulțumim că ai apelat la noi @iXtrem Conform verdictelor oferite de echipa Overwatch, verdictul final este: WALL Link spre Academie unde găsești și informații referitoare la înscrieri și despre ce este vorba: Click Dacă deții un server de Counter Strike 1.6 și vrei să intri într-un parteneriat cu proiectul Overwatch, urmează acest link și vei găsi detalii legate de cum poți face parte din lista cu partenerii noștri: Click Îți dorim o zi bună în continuare!
 3. Flocea- [Joined 22.03.2020] A fost scos din echipa datorita participarii la un concurs cu trigger bot
 4. Salut, Vad ca ai reusit pana la urma sa faci cerere unde trebuie. Subiect inchis !
 5. Imi stergeam contul , ma ascundeam de eram in locul . Mai si postezi aici chestii de genul. Verdict : Descalificat
 6. Salut multimum ca ai apelat la echipa Overwatch ! Runda 1: Putem sa observam stilul lent de joc al suspectului si cum acesta se foloseste de sunet. Chiar daca pare ca urmareste prin pereti adversari , pur si simplu joaca la sunet. Runda 2: Acelasi stil , campeaza pod ,reuseste cateva fraguri Runda 3: In aceasta runda putem observa cum se foloseste de he , flash si cum asteapta adversari. Runda 4: Cea mai suspecta parerea mea , iese destul de naspa pe adversari , dar totusi dustyaztec e o mapa destul de mica , deci putem avea impresia ca iesea direct pe ei. Runda 5: Se foloseste de flashuri , he-uri iarasi reuseste un frag si cam atat. In urmatoarele runde acelasi lucru se foloseste de sunet , he-uri , flashuri si mai reuseste cateva fraguri (toate acoperite de sunet) Suspectul are un stil destul de lent de joc, asteapta foarte mult, nu-si arata pozitia si joaca foarte mult la sunet. Cum spuneam pe dustyaztec mai ales pe banana pare ca iesi direct pe playeri ,dar cum mapa e stramta nu ai altundeva unde sa iesi. Verdict : Curat !
 7. Salut, nu aici trebuia sa faci cererea! https://www.indungi.ro/forum/forum/35751-gold-cereri-adminslot/ Ai aici link-ul unde trebuia sa o faci respectand modelul de acolo!
 8. Salut , cum se numeste serverul pe care jucai ? Trebuie sa-ti cauti serverul si sa faci acolo o cerere de unban https://www.indungi.ro/forum/forum/35065-✖-cereri-unban-✖/ fa aici cerere de unban , jucai pe global din cate am inteles!
 9. Salut , pune inventarul pe public sa se vada ca deti acel cutit !
 10. Salut , multumim ca ai apelat la echipa Overwatch ! Runda 1: Mi se pare suspect modul in care parca-l stie si il asteapta pe adversar. Il asteapta dupa care face kill pe el. Runda 2: Alte 2 fraguri suspecte parerea mea. Asteapta pe cei 2 adversari ii omorara dupa care da rush fara stres. Runda 3:Nu se intampla nimic, sta doar afk Are 2 3 kill uri , dar totusi nu putem sa-l acuzam de wall doar pentru atat. Sta foarte mult la camp si se foloseste de sunet. Verdict: Curat

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.