Jump to content

- Darius ▲

Members
 • Content Count

  3274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Tokens

  1,752 [ Donate ]

- Darius ▲ last won the day on August 17 2017

- Darius ▲ had the most liked content!

Community Reputation

874 Perfect

2 Followers

About - Darius ▲

 • Rank
  Tot aici
 • Birthday 10/15/1999

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Frecatul mentei .

Recent Profile Visitors

10692 profile views
 1. Nume: Darius Varsta: 20 Experienta CS 1.6[mica/medie/ridicata]: ridicata Cat timp puteti aloca zilnic pentru a raspunde la cereri?: Cat sa pot raspunde la cereri. Puteti activa si pe TeamSpeak3?: Da. Link catre profilul de steam & STEAM ID Numeric: https://steamcommunity.com/profiles/76561198415375704/ Microfon ON/OFF: On
 2. Parca prea repede trec anii... Ne vedem la anu iarăși ! Sărbători fericite si aveți grija de ăi mai bătrâni ca niciodată nu știți cand se duc!
 3. Am lasat reply de pe telefon fara sa vreau. Revin cu edit in caz ca mai sunt intrebari / propuneri asupra acestei idei, nu doar reply-uri fara sens aruncate aici.
 4. Fara suparare mi se pare ca traiti pe alta lume. Normal ca fiecare alege unde vrea sa admineze nu te obliga o notificare sa faci ceva. Nu vedeti cate reclame sunt pe youtube / facebook / insta etc ? Nu cred ca acele reclame te obliga sa cumperi produsul , iti aduc doar la cunostinta ca exista. De ce sa nu facem si noi asta aici ? De ce sa nu castige atat cumunitatea prin reclame ceva bani (ca si asa ne plangem ca nu sunt) si fondatorii sa-si promoveze serverul? Habar nu ai ce inseamna conceptul de comunitate... Pacat ca ai si gradulet. De asta sunt servere aici sa le vada lumea , sa-si gaseasca mai usor admini etc. Ca altfel ne-am deschide toti comunitati proprii si am sta acolo cu serverul . Si cum ziceam acea promovare o cumperi de la comunitate. Ai dreptul la una pe luna si costa 5 10 euro( de exemplu). Deci cum ziceam mai sus castig/castig. PS: doar asa ca asa va aduc aminte pe ce lume traiti. Problema nu este ca o sa fie spam, problema este ca probabil nu o sa cumpere nimeni acel serviciu. Daca s-ar introduce si s-ar produce si spam ar fi cel mai bun lucru. Dar am uitat sa gandim.
 5. Stabilesti anumite reguli. Nu dai 10 pe zi. Si nu vad cum ar deranja. Pana la urma e o simpla notificare. Daca tot exista funcția asta de notificare sa o folosim doar pentru like uri si mai stiu ce alte lucruri de genul? Alte soluții ? Oricum serverele aproape mor. Asa mai intra unu pe forum vede o modificare intra sa vada ce e si poate poate.
 6. Denumire: Promovare servere prin notificare Descriere propunere: Nu stiu daca a mai venit cineva cu aceasta idee, dar am vazut intr-o alta propunere ca se doreste o noua categorie prin care anumiti Fondatori de servere sa-si poata promova serverul, mai exact sa-si caute staff. Asa ca eu cred ca acest mod e cel mai eficient. Ce inseamna promovare server prin notificare? Un fondator dupa anumite criterii ( un anumit numar de tokens-uri, ajutor financiar , vechime sau mai stiu eu ce ) sa poata trimite o notificare tuturor userilor de pe forum care sa sune in felul urmator - " Serverul Nume.Indungi.Ro este in cautare de staff..." stiti voi poezia, iar daca userul da click pe notificare sa-l bage direct pe o zona de pe forumul serverului respectiv. Avantaje: Serverele ar putea beneficia de o promovare , iar comunitate( fondatori , admini ) ar avea o activitate pe forum prin care bineinteles ar ajuta la randul lor cumunitatea. Dezavantaje: Probabil greu de implementat, si unii nu ar "dori" sa primeasca notificari de genul ( puteti pune si o functie prin care un user sa opreasca accest tip de notificari) Ai creat poll?: Nu. Repet daca s-a mai discutat pe baza acestei idei puteti pune link-ul aici si sa dati t/c.
 7. Vreti sa aduceti si aici curcubeul :( Drepturile astea...
 8. As dori sa iau legatura cu tine.

  1. Show previous comments  2 more
  2. Kojac

   Kojac

   Trimite-mi pm te rog, iar in functie de timp si posibilitati, te ajut cu drag. Merci.

  3. - Darius ▲

   - Darius ▲

   nu poti primi pm

  4. Kojac

   Kojac

   Incearca acum. Nu stiam ca am casuta plina cu 5 thread-uri.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.