Jump to content

- Darius ▲

Members
 • Content count

  3236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Tokens

  2,780 [ Donate ]

- Darius ▲ last won the day on August 17 2017

- Darius ▲ had the most liked content!

Community Reputation

829 Perfect

About - Darius ▲

 • Rank
  Tot aici
 • Birthday 10/15/1999

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Frecatul mentei .

Recent Profile Visitors

9953 profile views
 1. Așteptăm de prea mult timp sezonul asta, așteptările au fost mari si tot asa.( ne am gandit la toate posibilitățile si uite ca tot ne-au surprins astia iara:)) ) Oricum serialul e la alt nivel. Sper in ultimul sa rupă. Presimt ca o sa moara danny..
 2. SPOILER L-o cam grabit sezonul asta, tot nu am inteles de ce o dat danny foc la tot orasul , doar ca sa inspire frica?
 3. Vai cate ore din viata mi am pierdut cu cs16... s-o dus... ma gandeam ca o sa ma joc cu copii :))
 4. aha , trebuia sa bagi mai mult
 5. Of , citeste de mai multe ori ce am scris si poate poate vezi ca e de bine :))
 6. Naspa de tine ... Lasa ca o sa cresti si tu si o sa reusesti sa intelegi ce spun altii. ( Nu plec nicaieri, doar intrebam de ce pleaca lumea )
 7. ce se intampla pe aici ? se muta comunitatea ?
 8. Hai sa ne bucuram ca am prins acele zile. cs16 = indungi sa nu uitam, poti sa faci ce vrei tu cu alte jocuri , cum se stinge cs16 asa se stinge si indungi. Astia de acuma se joaca COIN MASTER =))
 9. Eu ti-am zis sa lasi codurile ca te prind astia pana la urma ...
 10. Pe astia, care am prins acea vreme, ne mai ia din cand in cand nostalgia. Stim ca nu o sa mai se intample nimic , macar sa mai fim aici pe off topic cativa sa mai ne aducem aminte de acele vremuri si sa plangem impreuna .
 11. o sa apara candva un joc ce-o sa aduca iarasi comunitatea sus , sunt convis.
 12. Ce nu prea înțelegem noi acuma e ca bani sunt ,dar oamenii capabili , oamenii dornici de a face ceva frumos au disparut de multă vreme. Intr-o saptamana gasesc 2 3 fondatori si putem veni lejer cu un buget pentru a tine bostat un sv, dar cand vezi atâția boti , cand nu mai exista concurenta , ts ul pustiu , nu-ti prea vine sa investesti . Nu multe servere aduc beneficii , 3 4 servere care sa concureze unele intre ele aduc lume nouă etc.Dar hai sa recunoastem cu toții ca zilele alea s-au dus.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.