Jump to content

- Darius ▲

Assistants
 • Content count

  3065
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • ZinTokens

  185 [ Donate ]

- Darius ▲ last won the day on August 17 2017

- Darius ▲ had the most liked content!

Community Reputation

699 Perfect

About - Darius ▲

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/darius.strimbu.7
 • Yahoo
  strimbuclement@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Frecatul mentei .

Recent Profile Visitors

8857 profile views
 1. Acuma l-am văzut și eu . Destul de bun serialul , interesant alea alea. Ma fac hacker .:))
 2. Salut aveti aici niste pachete cu mai multe mape ca sa nu mai trebuiasca sa le descarcati pe rand ! https://www.indungi.ro/forum/files/category/84-maps/ exemplu: Succes !
 3. Salut aveti aici niste pachete cu mai multe mape ca sa nu mai trebuiasca sa le descarcati pe rand ! https://www.indungi.ro/forum/files/category/84-maps/ exemplu: Succes ! Ps: daca ai dificultati in a creea categoriile aici pe forum lasa-mi un mesaj privat !
 4. Salut aveti aici niste pachete cu mai multe mape ca sa nu mai trebuiasca sa le descarcati pe rand ! https://www.indungi.ro/forum/files/category/84-maps/ Succes !
 5. Nu cred ca se afiliaza servere de la hostul Hzone. Daca doresti verifica listă aici https://www.indungi.ro/forum/topic/803290-posibilitate-de-afiliere-din-partea-altor-societăți-de-game-hosting/
 6. Nu aici trebuia sa faci cererea ! https://www.indungi.ro/forum/forum/30695-cereri-slot-helper/# ----------- Daca mai așteptai 2 secunde moșule.
 7. Hai noroc dl. Assistant !

  Felicitari, uzi si tu gradul ? :smiletear::beer:

 8. iara ma ia nostalgia si-mi aduc aminte cat mai adminam pe serverele de aici :))
 9. E si horror , dar povestea e super șmecheră. Merita vazut, daca ai abonament la netflix si nu l Ai vazut dai degeaba 10 euro :)
 10. https://www.imdb.com/title/tt6763664/ The haunting of HIll House deci prea bun, s=o mai uitat careva ca trebuie neaparat sa vorbesc despre el cu cineva. Daca nu v-ati uitat zic sa aruncati o privire, e prea bun.
 11. Viata mai faina ca la liceu nu o sa ai. Acuma-s pe a 12 si cand ma gandesc ce bine am dus-o astia 4 ani. Abia astept sa gust viata :))
 12. Am dat eu acolo si habar nu am ce-am facut da aveam -15 după:))
 13. De câțiva ani tot asta se zice .
 14. Probabil vrei sa se faca cate un topic pentru fiecare user unde oricine sa poata zice "hei bine ai venit ,etc." Nu vad care-i rostul daca vrei sa faci +1 is n topicuri unde poti sa o faci.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.