Jump to content

- Darius ▲

Overwatch
 • Content Count

  3290
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Tokens

  2,452 [ Donate ]

- Darius ▲ last won the day on August 17 2017

- Darius ▲ had the most liked content!

Community Reputation

892 Perfect

2 Followers

About - Darius ▲

 • Other groups Members
 • Rank
  Tot aici
 • Birthday 10/15/1999

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Frecatul mentei .

Recent Profile Visitors

11019 profile views
 1. @Senaris Am zis sa nu mai fac alt topic o sa postez aici Daca detin un anumit grad de exemplu Overwatch nu se poate ca daca stau afk pe canalul de ts aferent sa nu ma mai mute ?
 2. Hai faceti si voi pe adminii , demo urcat pe youtube , sa vedem daca mai simtiti codul sau nu :))
 3. Pup , eu m as feri de tine daca as veni la timisoara :)))
 4. Salut , multumim ca ai apelat la echipa Overwatch ! Runda 1: - Incepe runda, suspectul merge in B , tine site-ul, dupa merge pe mid si incearca ceva , dar este omorat. Runda 2: - Exact ca in runda precedenta, merge B ( tine ,dar cand erau sa intre adversarii pleaca. daca avea wall mai astepta putin) . Dupa merge pe lung si face un kill pe jojo, chiar daca pare ca face prefire si il urmareste prin perete, il si aude si vede ca un coechipier se batea cu el. Runda 3: - Este transferat la T. Merge in tunel si sta lower asteptand adversari sa dea rush. Reuseste 2 kill-uri normale el fiind lower - adversarii dadea rush din B site. Runda 4: - Runda destul de suspecta. Il stie si pe cel de pe short si pe cel din pit. Parca prea iese cu tinta din site A direct in pit pe adversar. Dar de obicei cand esti in site A ai tendinta sa verifici pitul. Runda 5: - Reuseste mai multe fraguri in aceasta runda , cum ziceam mai sus intra iarasi in site A si la fel ca runda precedenta iese pe lung , dar de aceasta data nu era nimeni. De multe ori nu aude asa cum ar trebui sa o faca , dar de alte ori aude fiecare pas. Oricum nu-l poti acuza pentru atat de wall. Verdict - Curat !
 5. Salut , multumim ca ai apelat la echipa Overwatch ! Sincer nu am putut sa vad acest demo pe cs deoarece imi dadea ceva eroare din cauza mapei si a unor skinuri . Am vazut demo-ul pe youtube deci nu sunt 100% de verdict. Chiar n am vazut nimic suspect, cam in majoritatea rundelor are acelasi ritm de joc de nu vad rostul sa explic fiecare runda. Da rush lung , prefire mult , aim nu are din ce am vazut gloantele merg ok. Verdict - Curat !
 6. Pacat ca nu-l mai lasa corpul ..

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.