Jump to content

Nightmer

Manager Server
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  235 [ Donate ]

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Nightmer

 • Other groups Members
 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

285 profile views
 1. Nightmer

  unban

  Ai gresit sectiunea !!!
 2. In primul rand nu avem ingerasi pe server apoi chiar daca faci un ticket ex /report Trag unii random dupa mine , nu o sa vina sa te protejeze poate ai facut ceva gresit , poate te vor baieti pentru un jaf si asa mai departe . M-am uitat la video pe langa refuz de rp (asta nu e importanta fiindca ai dreptul sa refuzi dar depinde de situatie ) ,vorbit ooc am chemat ingeras la mine ,plus no fear fiindca baieti aveau arma indreptata spre tine . Daca vroiai sa faci o reclamatie , reclamatiile se fac pe forum nu in joc ,nici un admin nu isi va opri rp decat daca este o urgenta . Banul va ramane . Pentru o reducere a banului primit o sa trebuiasaca sa il convingi pe dashooo . Topic Closed .
 3. Nightmer

  Unban Cold

  Eram la barber shop cu inca 3 persoane ai venit si ai tras in noi, dupa care ai luat coltu si ai dat disconect banul va ramane revino cu o cerere unban dupa 30 de zile . Topic Closed
 4. Relax si Alecs sunt una si aceeasi persoana si au primit deja ban pentru anticheat. Nu s-a deconectat, ci a fost depistat de anticheat. Avand in vedere si reclamatia, ban-ul celor doua persoane sau aceeasi, vor ramane banati. Multumim frumos :) Topic Closed !!!
 5. Am analizat situatia cu Mari si vei primi unban . Topic Closed !!!
 6. Uploadeaza si tu poza pe un link exemplu https://postimages.org/ro/ ca sa vedem de ce ai primit ban .

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.