Jump to content

XeNoN^

Fondator Server
 • Content Count

  455
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  0 [ Donate ]

Community Reputation

392 Perfect

6 Followers

About XeNoN^

 • Other groups Manager Server,
  Members
 • Rank
  O viata am... si vreau sa rup asfaltul!
 • Birthday 02/13/1990

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

18312 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. Ai dreptate, sper sa se ia masuri. Pana atunci... TC.
 6. XeNoN^

  "Baltagul"

  Postez si eu, desi imi displace total abordarea asta a ta de roman social... Daca o faceai omeneste, si nu veneai sa acuzi lumea ca a complotat impotriva ta, ca sunt oameni cu doua fete si ca inventeaza motive doar sa te faca pe tine sa dispari din peisaj, poate si abordarea mea era alta... dar asa, aleg si eu varianta cea mai simpla: Eliminam decizia staff-ului nostru, aia lipsita de demnitate, profesionalism si tot ce vrei tu, demontand astfel si ideea complotului impotriva ta... si tinem cont doar de decizia celor de la overwatch. Ai avut incredere in judecata lor in momentul in care ai decis sa postezi demo-urile pentru verificare, si e normal, ca si noi, sa le acordam aceeasi incredere, in ceea ce priveste decizia lor finala. Cat despre adminii implicati in toata mancarea asta de peste de mai sus, doresc sa va amintesc ca aveti niste responsabilitati, care trebuie respectate intr-o maniera adecvata, asa cum scrie si mai jos. Multumesc!
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Unban acordat. TC.
 9. XeNoN^

  UNBAN

  Ai primit ban pentru ca esti ovipar si ai penetul ca sideful, nu pentru ca joci tu bine, nebunaticule :) Toate speciile de Cacadu, din familia Caca tuidae, sunt interzise pe serverul nostru. Cu putin mei sigur te calmezi, incearca. TC.
 10. XeNoN^

  ben price [R]

  Nu te-ai putut abtine cand ai vazut cum mananca altii cu atata pofta... si ai zis sa te murdaresti si tu putin pe la gura, este? Dar poti sa iti faci si singur, cum ai facut si pana acum. Daca tot iti regurgitezi inteligenta pe aici, de ce nu iti accepti tu singur cererea si iti acorzi si unban? Si da, dam banuri aiurea iar cererile de unban nu isi au rostul. Asa ca data viitoare cand mai “auzi” despre noi, sa stii, sa nu te mai obosesti degeaba. Cerere respinsa! TC.
 11. Ai facut ceva. TC.
 12. Daca tot nu te felicita nimeni, macar sa te feliciti singur... ahahahahahaha Nu stiu cat de mult aim se vede in demo-ul asta(esp-ul trebuia dezactivat), dar pe baza istoricului de aici: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1754096 banul ramane. Cerere respinsa! TC.
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. Acum, poti sa te intorci linistit de unde ai venit. Drum bun! TC.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.