Jump to content

Rares ;x

Fondator Server
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  20 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Rares ;x

 • Rank
  Membru nou

Contact Methods

 • Facebook
  http://facebook.com/raresfv
 1. Salut, Am deschis pentru voi si Metin2 BBX ! - Click aici pentru a accesa site-ul Metin2 BBX ! Metin2 BBX este un server deschis pe 30.03.2020 - Sever PVM Medium! [BBX-New] Pe data de 31.03.2020 la orele 21:00 (RO) - Eveniment OX - Va asteptam alaturi de noi! Cu stima, BBXTeam: Rares & Vlad
 2. Salut, Nu completa o cerere de Helper daca nu indeplinesti conditiile impuse mai jos: 1. Minimum 40 ore inregistrate in Gametracker. 2. Varsta minima de aplicare: 16 ani. 3. Activitate recenta in ultimele 7 zile de la depunerea cererii. 4. Citirea Regulamentului & GamePlay-ul server-ului BBX.INDUNGI.RO. Daca indeplinesti conditiile enumerate mai sus, aplica o cerere dupa modelul: Nickname: Varsta: Ore inregistrate in Gametracker: Motivul pentru care doresti acces pe BBX: Detinator STEAM? Da (STEAMID)/Nu: BBX Staff isi rezerva dreptul de a adauga/revoca un acces fara un motiv public. Cu stimă, BBX Team: Rareș & Vlad BBX Team © All rights reserved!
 3. Salut, Nu completa o cerere daca nu ai minimum de 30 de ore inregistrate pe server! Cererire de SLOT facut pentru un Nickname care nu are minimum 30 de ore inregistrate va fi direct refuzata! Model cerere SLOT pe BBX.INDUNGI.RO: Nickname: Varsta: Detinator STEAM? (da: STEAMID:/nu): Ore inregistrate pe Gametracker: BBX Staff isi rezerva dreptul de a adauga/revoca un acces fara un motiv public. Cu stimă, BBX Team: Rareș & Vlad BBX Team © All rights reserved!
 4. Nume canal: BBX.INDUNGI.RO Subcanal: STAFF ONLY Fondator: gWcbuIUxaeLkpj8r12NNQhvpkWQ=
 5. Rares ;x

  BBX Team

  Fondatori Rares ;x & vld Cu stimă, BBX Team: Rareș & Vlad BBX Team © All rights reserved!

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.