Jump to content

Alex xD @ Indungi

Administrators
 • Content Count

  893
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1001 Perfect

About Alex xD @ Indungi

 • Rank
  Support Tichete / International Forum / TS3 / Ședințe Staff
 • Birthday 08/07/1997

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

6482 profile views
 1. Nu te mai face ca nu stii. Mai mult de atat nu am ce sa zic, iti poti cauta alt server de discord.
 2. Cand te conectezi pe serverul te TS se deschide un chat cu "ZinGuard" , ii poti scrie "!createchannel NUME CANAL" si iti creezi singur canalul. Toate cele bune!
 3. hi i playing indungi ro in cs 1.6 furien more than 25 hours and i wanna be a helper let me know ;) luck$rspacer.png

  1. 乡BONZO

   乡BONZO

   @[Z*H] luck$r FI you can find your server here https://www.indungi.ro/forum/forum/334-counter-strike-16/  and make helper request by model

 4. salut. am depus si eu cerere de afiliere cu serverul KZ MOD.

   

  am modificat numele hostname-lui.

   

  ce mai trebuie de facut? poti intra pe server

 5. Nume: Phasmophobia Categoria jocului: Indie, Horror, Puzzle Descriere: Începi jocul într-o dubă în fața unei case bântuite. Scopul tău este să supraviețuiești cât mai mult și să aduni suficiente informații incat sa iti dai seama ce tip de fantoma se află in acea casă. Minim Players/ Maxim Players: Minim 1 - Maxim 4
 6. https://www.indungi.ro/forum/trophies Daca tu il vezi in lista promit ca ti-l dau eu
 7. [Promovari] - Promovat @乡BONZO de la Super-Moderator la Administrator. Task principal: Design - Promovat @-C7 de la Moderator la Super-Moderator. Task principal: File Manager - Promovat(a) @e l l a ❄️ de la Moderator la Super-Moderator. Task principal: Design & Overwatch - Promovat @'victor de la Assistant la Moderator. Task principal: File Manager - Promovat @k1dz0rIDG de la Assistant la Moderator. Task principal: Games Talk - Promovat @tysoNN. de la Assistant la Moderator. Task principal: Overwatch - Promovat(a) @CatalinaD de la Assistant la Moderator.
 8. Serverul este deschis. Daca doresti in continuare sa iti cauti staff, o poti face in urmatorul topic -> O seara buna!
 9. Pentru cei pasionati de Photoshop va invit sa participati la concursul organizat de cei de la Design -> 

  Succes !

 10. Concurs [1] : Ajunul Craciunului petrecut cu familia ( pe teamspeak iti dai seama ) Concurs [4] : Numarul 7
 11. Salut, serverul este deja deschis, daca doresti sa-ti cauti staff o poti face in urmatorul topic - > https://www.indungi.ro/forum/forum/515-cereri-admin/ O seara/zi buna! Locked.
 12. Salut, avand in vedere ca @renegadeidg este Fondator de canal , are tot dreptul de a da kick cui vrea si oricand vrea. Dupa cum vezi un Fondator de canal are acces la kick de pe server conform pozei de mai jos: Utilizatorul @renegadeidg nu a gresit cu nimic. Reclamatie respinsa. O seara buna!

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.