Jump to content

Alex xD

Jurnalist
 • Content count

  377
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  2,315 [ Donate ]

Community Reputation

163 Excellent

About Alex xD

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 08/07/1997

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/Aleex.xD.xD
 • Yahoo
  alexutzu_marian
 • Skype
  alexutzu.marian

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1362 profile views
 1. Nu cred ca ai murit 120 de minute, ai iesit la părinții tăi? Au fost oameni de treaba? Dacă îmi răspundeai așa mie si ma prindeai în toane proaste, te lăsăm ce te lăsăm dar daca ti-o căutai mai rau crede-ma ca nu aveai doar atât. Data viitoare încercă si tu gine sa te abtii, nu are rost s-o mai lungim, ati gresit amândoi. Locked.
 2. Sunt pro doar pentru no clip. In rest prefer să rămân asa cum sunt, spre exemplu hunger games, de ce crezi ca e numele asta? Esti bun reziști, te ferești, poate chiar cu putin noroc câștigi. La hunger games nu-si are rostul, si asa stati ca blegii în celule cu cl_show_teamequipment sau cum naiba e si va uitati prin pereți și așteptați , nu ieșiți pe ei.
 3. Respins, daca stii sa le folosesti nu-ti trebuie nici jumătate din cate iti da.
 4. Alex xD

  UNBAN ANDR3S

  Nu primești unban. Locked.
 5. Te-ai găsit sa postezi după câteva zile?
 6. Ce zew ma, sunt aici hai sictir :* ti pwp
 7. Pup sho peștele! Locked.
 8. Nu mai are rost sa las topicul deschis. Ai primit raspunsul pe care il asteptai. Locked.
 9. La fel cum am zis si in celalalt topic -> O s-o tratez ca atare incepand de maine. Bagati-va mintile in cap. Locked.
 10. Atunci cand inca eram in functie, am avut intentia de a schimba acel regulament stupid, dar din cauza lipsei de timp si a lipsei de interes minim din partea cuiva nu s-a intamplat desi incepusem sa-l aplic oarecum. Daca aveti grad mai mare aveti automat responsabilitate mai mare si nu trebuie sa va comportati la fel ca la Paznic, Jandarm samd... Incepeti sa ganditi mai matur si sa lasati glumele stupide deoparte atunci cand este nevoie, ceea ce din punctul meu de vedere dark , tu nu poti face asta. Esti un copil (nu te jignesc cu asta) , pur si simplu nu poti sa pari ceea ce nu esti. Ai primit deja raspunsul, nu stiu de ce mai comentati dupa ce s-a dat verdictul, de acum incolo cand vad mention de la peste cu T.C. fiecare persoana in parte care mai posteaza dupa el are report pentru post hunt (si nu o fac doar ca amenintare, se pune si in practica si mentionez ca avand acces pe categorie se ia in considerare si primiti warn , la un anumit numar de warn-uri aveti ban temporar pe forum) O seara/zi placuta. Locked.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.